23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Danskt e-handelsföretag intar Sverige

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Kids-world, en av Danmarks största onlinebutiker, som bl.a. säljer kläder och leksaker för bebisar och barn har kommit till Sverige.

Efter stora ansträngningar - "Vi är redo för Sverige"
Sedan 2006 har Kids-world sålt baby- och barnkläder, skor, leksaker, utrustning och möbler för bebisar och barn till danskarna. Efter en enorm insats är företaget nu äntligen redo att tillhandahålla samma service till svenskarna. Den svenska webbshoppen lanserades i april förra året, mindre än ett år efter att Kids-world lanserade sin internationella webbshop i Storbritannien.

Vi har arbetat hårt och målmedvetet för att översätta vår webbshop till det svenska språket och nu är vi äntligen redo för Sverige, säger ägare och grundare Annette Lykke Nielsen. 

Webbshoppen erbjuder mer än 40 000 aktiva artikelnummer från över 400 populära varumärken, inklusive både svenska varumärken och stora internationella varumärken.

“Brugernes Favorit” i Danmark
År 2018 tilldelades Kids-world den hyllade utmärkelsen "Brugernes Favorit" från “Foreningen for Dansk Internethandel”. Ett pris som utses av danska konsumenter och ett pris som Kids-world är mycket stolta över.

Vi kan se att det inte finns lika många aktörer på den svenska marknaden som det finns på den danska. Det innebär att vi har möjlighet att erbjuda svenska kunder något som de kanske inte har haft tillgång till tidigare.

Vi förväntar oss självklart en del av ett land som Sverige, som liknar Danmark, och där vi inte har hittat något som liknar det vi kan, säger Annette Lykke Nielsen.

Den största skillnaden mellan Sverige och Danmark är att Sverige erbjuder en större kundbas. Det är därför det är viktigt för oss att erbjuda ett stort produktsortiment. Vi vill vara den butik som erbjuder allt du behöver för ditt barn när du behöver det.

Vi vill leverera samma goda service och snabba leveranser till våra svenska kunder som vi levererar till de danska kunderna idag.

Expanderar med nytt lager
Företaget har vuxit med 30-35 procent per år de senaste åren och i december 2020 upplevde det en tillväxt på så mycket som 75 procent.

En årlig tillväxt av den storleken kräver expansion för alla företag, och det danska e-handelsföretaget är inte ett undantag. Idag sysselsätter de 130 personer och har precis påbörjat byggnationen av två nya lager på totalt 4000 kvadratmeter.

De nya lagerlokalerna kommer att bli en förlängning av de redan 5 500 kvadratmeter stora kontors- och lagerlokalerna som utgör företaget idag.

Expansion är helt enkelt nödvändigt för att kunna följa med i utvecklingen, säger ägaren för Kids-world, Annette Lykke Nielsen.

- Planen är att denna expansion ska kunna matcha utvecklingen av verksamheten de närmaste 3-4 åren, säger Annette Lykke Nielsen med ett leende på läpparna.

För närvarande finns det inga planer på att etablera ett lager i Sverige. Alla beställningar till Sverige levereras från Danmark med PostNord. Det betyder dock inte att det blir dyrare för svenska kunder att få sin order levererad. På Kids-world är de stolta över att kunna erbjuda gratis leverans till Sverige för köp över 499 kr.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094