23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rullbanebläster – effektiv för större detaljer

| Medlemsnyhet | Företag Bäckman Blästermaskiner AB

Bäckmans rullbanebläster är speciellt anpassad för blästring av plåt, balk, smidda ämnen och svetsade konstruktioner.

Produktens yta rengörs från oxider, rost, glödskal och andra föroreningar och kan därefter användas för ytterligare ytbehandling, indikering av sprickor mer mera.

Så här fungerar rullbanebläster
Godset transporteras genom blästerkammaren på rullbanor som justerats för dina produkters dimensioner. Slunghjulsaggregaten är placerade för att säkerställa en kvalitativ och effektiv rensning. Anläggningens styrsystem möjliggör automatisk anpassning av hastighet, blästertid, rensmedelsmängd, etc för att optimera resultat och produktionsekonomi. Alla maskiner har ett system för automatisk rening och återföring av använt rensmedel. Maskinen kan även förses med anordning för rengöring av blästrat gods.

Skräddarsydda lösningar
Blästern anpassas efter produktsortimentet och integreras i existerande produktionsflöde. för att maximera rullbaneblästringens rensresultat och produktionseffektivitet. Detta innebär att vi även kan erbjuda lösningar för hantering av produkter före och efter blästerprocessen.

Är ni i behov av en ny eller uppgraderad blästerutrustning? Kontakta Mats Blåder (070 334 56 33) för en diskussion om hur Bäckman Blästermaskiner kan hjälpa er.

Mer information om våra olika blästerlösningar

 

 

 

 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bäckman Blästermaskiner AB

Industrivägen 19
Box 40
682 21 FILIPSTAD
Sverige
Bäckman Blästermaskiner AB

Sänd till en kollega

0.063