23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hydal investerar i en ny maskin!

| Medlemsnyhet | Företag Hydal Aluminium Profiler AB

Ökade volymer på CNC-bearbetning gör att Hydal nu investerar i en DMG Mori NHX 6300

I Hydals maskinpark finns sedan två år en nästan likadan maskin, så att valet föll på DMG Mori igen var naturligt. Det är en horisontal fleroperationsmaskin som är framtidstryggad och förberedd för automatisering.

– Det är mycket glädjande för oss med full fart i vår produktion och ökade volymer. Därför känner vi nu att det är helt rätt att investera, säger Petra Olsson, VD.
– I närtid kommer vi även att göra ytterligare en investering, då i en annan typ av maskin. Vi återkommer om detta, tillägger Petra.


Om Hydal Aluminium Profiler AB

Hydal Aluminium Profiler AB är specialiserade på aluminiumprofiler. Vår absoluta styrka är att vi kan erbjuda er som kund dels ren legobearbetning av era profiler, men vi kan lika gärna vara en helhetsleverantör av profilkomponenter med konstruktion & design.  Genom Hydal Group, där vi ingår, har vi också tillgång till såväl extrudering, anodisering och lackering. 

Vi finns i en industribyggnad på 5 000 kvm i Vetlanda mitt i Småland, ett område med lång tradition för industriell verksamhet i Sverige. Vår moderna och avancerade maskinpark för vidareförädling omfattar bland annat CNC-styrda fleraxliga fleroperationsmaskiner – specialmaskiner som ger möjlighet till rationell bearbetning med hög precision och snäva toleranser.  Vi satsar på hög automatisering, allt ifrån låg volym till hög volym.

Medlemsnyhet

Företag
Hydal Aluminium Profiler AB

BOX 236
574 23 Vetlanda
Sverige
Hydal Aluminium Profiler AB

Sänd till en kollega

0.063