23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

5 anledningar att satsa på automatiserad järnhaltsmätning

| Medlemsnyhet | Företag Bürkert Sweden AB

Visste du att vi på Bürkert har lösningar för automatiserad mätning av järnhalt i dricksvatten? Här är fem anledningar till att du ska implementera det i din verksamhet.

Bättre resultat & ökad processäkerhet
Automatiserad mätning minimerar den mänskliga faktorn. Bürkerts system kan liknas vid ett litet, obemannat och uppkopplat laboratorium som kräver minimalt med översyn. Systemet övervakar automatiskt järnhalten och larmar vid förhöjda värden, så att du kan vidta åtgärder i tid.

Mindre manuell hantering av reagenser
Traditionella kontroller av järnhalten har historiskt inneburit mycket manuell hantering av burkar med reagenser. Manuell hantering av reagenser är både omständligt och ökar risken för spill. Med Bürkerts automatiska lösning kan du göra tusentals tester innan det behöver fyllas på med reagenser.

Spara tid
Den exakta tiden som läggs på järnanalys varierar utifrån antalet mätningar och vilken kvalitet det är på vattnet, men i genomsnitt lägger ett vattenverk en timme på varje järnprov. Med Bürkerts lösning frigörs den tiden, då provtagningen i stället sker helt automatiskt. Utöver det sparas mycket tid på det minskade underhållet.

Spara pengar
Tid är som bekant pengar. Genom att göra färre manuella testar, samtidigt som du skär ner mängden reagenser, kan du spara stora pengar med hjälp av Bürkerts lösning. Kontakta gärna vår vattenanalysexpert Malte, så berättar han mer om vad lösningen kan innebära för din verksamhet!

Enklare vardag för personalen
När de dagliga stickproverna inte längre behövs, får personalen en lättare vardag och kan lägga mer tid på annat. Bürkerts tester genomförs utan personal och kan supportas på distans. Detta ger en enklare och mycket mer flexibel vardag för personalen. 

 

Vill du veta mer om Bürkerts lösningar för vattenanalys? Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Läs mer: Sydvatten först i Sverige med Bürkerts system för vattenanalys

Medlemsnyhet

Företag
Bürkert Sweden AB

Kattsundsgatan 27
211 26 Malmö
Sverige
Bürkert Sweden AB

Sänd till en kollega

0.063