23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

HANZA utvecklar verksamheten i Sverige

| Medlemsnyhet | Företag HANZA AB

HANZA Holding AB (publ) ser ett fortsatt gott marknadsläge och utvecklar verksamheten i Sverige med investeringar om ca. 25 MSEK samt ett förstärkt teknikområde.

HANZA erbjuder produkttillverkning genom sex tillverkningskluster. För att möta en god försäljningsutveckling genomförs nu en expansion av tillverkningskluster Sverige med investeringar och invigning av en ny tekniklokal.

Inom mekaniken genomförs ett investeringspaket som omfattar maskiner för bockning och svetsning av tunnplåt, sammanlagt ca. 18 MSEK.

Inom elektroniken öppnar HANZA denna vecka en ny lackavdelning om ca. 200 kvm. Där har tre helautomatiserade linor för lack och limning installerats, varmed HANZA kan erbjuda kretskort för tuffa miljöer som en del av sitt tillverkningskoncept. Vidare investerar HANZA även i ytterligare ytmonteringsmaskiner, sammanlagt ca. 7 MSEK.

”Pandemin har tydliggjort nackdelen med använda spridda tillverkare som levererar var sin del av produkten”, säger Erik Stenfors, VD HANZA. ”Nu upplever flera produktbolag en volymuppgång, varför flexibilitet i tillverkningsledet kommer att vara en avgörande konkurrensfördel. HANZA erbjuder detta genom komplett och regional tillverkning.”

Medlemsnyhet

Företag
HANZA AB

Torshamnsgatan 35
164 40 Kista
Sverige
HANZA AB

Sänd till en kollega

0.078