23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ravema Verktyg har utökat samarbetet med SwissTools

| Medlemsnyhet | Företag Ravema AB

Nu kan vi på Ravema gladeligen presentera SwissTools som vår huvudleverantör inom området arborrning!

Sedan en tid tillbaka så har vi på Ravemas verktygsavdelning expanderat vårt samarbete med SwissTools - en av världens ledande leverantörer av modulära verktygssystem! 

Nu kan vi gladeligen presentera SwissTools som vår unika huvudleverantör inom området arborrning! Vi har satsat på att vidareutveckla samarbetet med SwissTools då de är en leverantör med ett enormt komplett sortiment när det kommer till arborrning. Det är inte bara de högkvalitativa arborrningssystemen som sticker ut ur mängden, SwissTools övriga produktsortiment håller även det internationell marknadsledande nivå.

SwissTools modulära arborrsystem är framtaget för att garantera produkter av högsta kvalitet och täcker ett diameterområde på hela Ø 0,3 mm – Ø 2205 mm. Systemet går att få levererat med digitalt eller analogt utförande.

Deras produktprogram baseras på modulära verktygssystem där deras ledord är - absolut precision, hög flexibilitet och den omtalade schweiziska tillförlitligheten. Vi uppskattar att SwissTools är framtidsorienterande och besitter hög kompetens inom speciallösningar. De är precis som oss på Ravema alltid öppensinnade för nya innovationer som tar produktutvecklingen framåt. Vi ser fram emot att tillsammans med SwissTools team i Schweiz, leverera verktygssystem av högsta kvalitet och tillförlitlighet. 

Medlemsnyhet

Företag
Ravema AB

Margretelundsvägen 1
Box 423
331 24 Värnamo
Sverige
Ravema AB

Sänd till en kollega

0.063