23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hydroscand lanserar ny kraftfull sug- och transportslang

| Medlemsnyhet | Företag Hydroscand AB

Nu lanserar Hydroscand en ny hållbar saneringssugslang som är kraftigare än liknande slangar - samtidigt som den har en låg vikt och är smidig att hantera.

Hydroscands nya sugsaneringsslang går under namnet Polyuretanslang 2,5 mm Performance och har som namnet indikerar, en godstjocklek på 2,5 mm. Trots detta, väger den mindre än de flesta likvärdiga slangar, samtidigt som den är flexibel och smidig att hantera.

”Detta är en slang som håller. Den klarar av kraftigt slitande material utan att för den sakens skull bli oflexibel och svårhanterlig. Detta beror på PU-slangens unika konstruktion med två olika kvalitéer av polyuretan. Ett ytterhölje som liknar de flesta andra PU-slangar, samtidigt som den har en kärna som är mer mjuk och följsam. Något som ger slangen en ökad flexibilitet och låg vikt”, säger Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig för industrislang på Hydroscand.

Polyuretanslang 2,5 mm Performance är en transport- och sugslang som kan hantera extremt slitande material så som sten, grus, borrkax och granulater. Den är därför idealisk för saneringsarbeten på exempelvis rivnings- och byggarbetsplatser.

Slangens insida är helt slät, till skillnad från de flesta andra PU-slangar. Det resulterar i ett maximalt flöde till följd av den minskade friktionen och kunden slipper tänka färdriktning.

Slangen är antistatisk, halogenfri och har en dimension på sex tum. Hydroscand lagerhåller slangen i sexmeterslängder men slangen finns även tillgänglig för beställning i längderna 10,15 och 20 meter. Det är även möjligt att beställa slangen i andra dimensioner.

Polyuretanslang 2,5 mm Performance används med fördel tillsammans med DISAFLOW-kopplingar i 513000-serien, som även dessa finns tillgängliga i Hydroscands sortiment. Du hittar PU-slangen i online på hydroscand.se eller i din närmaste Hydroscand-butik.

Medlemsnyhet

Företag
Hydroscand AB

Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
Hydroscand AB

Sänd till en kollega

0.156