23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Låset - perfekt till fordon i terräng

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Välj ett passande lås eller skärmfäste för din terrängbil.


N2 låset är ett robust lås som uppfyller alla önskemål för lås som lämpar sig för utomhus miljö. Med T-handtaget är det enkelt att öppna dörren utifrån trots olika väderförhållanden.

Skärmfästen för invändig interiör
 
Våra skärmfästen används för att stödja GPS skärmar och navigationsenheter. Positionstekniken gör att skärmen behåller sin justering även om krafterna vid förflyttning av fordon på ojämn mark är stora och vill ändra på inställningen. Med rätt fäste är skärmen stabil trots de krafter som påverkar vid accelerationer och häftiga inbromsningar.

Lär dig mer om Off-highway produkter

Pålitligt kompakt lås
 
R4 låssystemet består normalt av upp till tre komponenter för bästa lösning att öppna och stänga. Låssytemets handtag och lås kopplas ihop med en vajer så att dörren öppnas smidigt. Stäng enkelt genom att slå igen den till låst läge.

Låssystemet passar för utvändig låsning på jalusidörrar och sidopaneler. Välj mellan en eller flera låspunkter på tex bärgningsbilar, mindre lastbilar och brandbilar. Med en splitter kan du öppna två lås med ett handtag alternativt öppna ett lås både från insida och utsida.

Se film här: https://www.youtube.com/watch?v=Wb2n45LeJJk


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094