23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Enerco Group förvärvar DynaMate - Vi stärker svensk industri

| Medlemsnyhet | Företag DynaMate AB

Med fokus på framtidens industri fortsätter DynaMate sin utvecklingsresa och blir en del av industrikoncernen Enerco Group. Tillsammans utökar vi ytterligare vårt tjänsteerbjudande mot nya och befintliga kunder.

Enerco Group har sedan starten 2015 etablerat sig som en innovativ partner för svensk industri och erbjuder tjänster inom teknik- och underhåll. Enercos ägarroll möjliggör för DynaMate att fortsätta utveckla verksamheten med fokus på främst Industri 4.0 och Smart Maintenance.

- Det känns mycket positivt att DynaMate blir en del av Enerco, som är ett av de ledande teknikbolagen mot svensk industri. Tillsammans med Enerco stärker och breddar vi vårt kunderbjudande och vi ser många positiva affärsmässiga möjligheter.
Vi ser fram emot den gemensamma utvecklingen 
framåt,
säger Pär Holmgren, VD på DynaMate.

Spetskompetens till svensk industri
Enerco Group består av 650 medarbetare och är etablerade på 10 orter, med huvudkontor i Hofors. DynaMate och Enerco har många gemensamma fokuspunkter, inte minst i kundportföljen som innefattar samarbeten med många av sveriges största aktörer inom industrin.

Den gemensamma nämnaren för samtliga bolag inom Enerco Group är innovation och förändring, att varje dag söka smartare och effektivare sätt att hjälpa kunder att nå högre produktivitet (läs: Om Enerco Group).

- Vi är glada och stolta över att DynaMate nu blir en del av Enercokoncernen. Vi är imponerade av den kompetens som finns inom bolaget, inte minst inom utveckling och digitalisering av produktion och underhåll.
säger Niklas Pettersson, VD för Enercokoncernen.

DynaMate kompletterar och tillför spetskompetens till bolagets befintliga tjänsteutbud med inriktning på verksamhetsområden: Produktion & Underhåll, Maskinservice och Automation. Centralt i verksamheten är utveckling av specialiserade tjänster med ett hållbarhets- och digitaliseringsperspektiv utifrån varje kunds förutsättningar.

- DynaMate har ett starkt varumärke och har dessutom utvecklat egna koncept, arbetssätt och processer för ökad produktivitet som vi vet kommer att skapa mervärde för många av våra kunder. Jag känner stor optimism inför att vi tillsammans kommer att stärka vår position som en nytänkande, kompetent och trygg partner till industrin,
säger Niklas Pettersson, VD för Enercokoncernen.
Läs mer om Enerco Group


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
DynaMate AB

Tallvägen 2
151 21 Södertälje
Sverige
DynaMate AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063