23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kompakt lasersystem för elektroniklabbet

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

För processäker och optimerad för mönsterkortsbearbetning.

LPKFs ProtoLaser modell S4 med grön laser är ett värdefullt verktyg i elektroniklabbet. Det här lasersystemet kombinerar hög kvalitet med smarta lösningar, det finns dessutom integrerad PC-styrning som option.

Med ProtoLaser S4 kan man enkelt producera exakta och fina strukturer, det är dessutom möjligt att friställa stora ytor. Lasermetoden som används kräver inga masker eller verktyg för att producera enstaka detaljer och individuella markeringar. ProtoLaser S4 fungerar helt utan kemikalier och är mycket enkel att använda.

LPKFs ProtoLaser S4 använder grön laser som minskar risken för brännskador avservärt hos de substrater som man vill använda. Man kan bearbeta metallskikt med upp till 6 µm tjock inhomogenitet - som till exempel där hela ytan är metalliserad efter galvanisk genomplätering. Man kan också skära styva och flexibla substrater upp till en tjocklek på 0,8 mm. 

LPKFs ProtoLaser S4 har ett nyutvecklat kamera- och bildigenkänningssystem som är optimerat för att uppfylla kraven vid PCB-prototyping. Med det nya visionsystemet accelereras produktionsprocessen med högre upplösning och snabbare igenkänningsalgoritmer. Med ProtoLaser S4 struktureras kompletta PCBs på bara några minuter, man kan både testa och tillverka olika layouter snabbt och enkelt. Det går även bra att snabbt komma i gång att tillverka korta serier.

LPKF ProtoLaser S4 övertäffar verkligen de mekaniska systemen i precision och är ett idealiskt val för RF- och mikrovågskort samt digitala och analoga kretsar. Passar för substrater som till exempel aluminiumbeskiktade PET-folie, kopparbelagda FR4 eller keramik och RF-substrater. Dubbelsidiga mönsterkort positioneras automatiskt med hjälp av kamerasystemet och passmärken.

Välkommen att kontakta oss för ytterligare information. 

 SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Sänd till en kollega

0.095