23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tryckkänslig film för tryckmätningar mellan två ämnen.

| Medlemsnyhet | Företag Caltech

Fujifilm Prescale är en engångstryckkänslig film.

Caltech kan erbjuda tryckkänslig film för statiska mätningar som färgas mer intensivt ju högre tryck den utsätts för. Den tryckkänsliga filmen stöder ett stort belastnings- och tryckområde. Antalet applikationer där den tryckkänsliga filmen är användbar är oändligt stort, och inget omfång är längre en överraskning. Applikationer som att mäta "downforce" på biltorkarblad, rullande tryck, pekskärmstryck och för att mäta tryckfördelning mellan valsar/passbitar tex.

Fujifilm Prescale finns i 9 olika tryckområden. Den tryckkänsliga filmen kan anpassas, skäras eller klippas för att passa till de föremål som ska mätas mellan. Justera bitarna och placera filmen mellan ytorna där du vill ha ett tryckfördelningstryck. När ytorna har sammanpressats visas ett avtrycket på Fuji Prescale i röd kladdfri skala och hur trycket har spridit sig. På så sätt kan du mäta skillnader på tryckfördelning.

Det finns många områden där du vill mäta och dokumentera olika tryckfördelningar och belastningsfördelningar på ett enkelt och tillförlitligt sätt.

Se hur Fujifilm Prescale används

På Caltech erbjuder vi tryckfilmer för att mäta tryckfördelningen, ultraviolett ljus och värmefördelning från Fujifilm. Den vanligaste är PRESCALE-tryckfilm för att mäta tryckfördelningen.

Fujifilm Prescale kan användas i otaliga branscher och för en otrolig variation av mätningar. Se några av de olika alternativenhär:

Introduktion i förskala jämfört med digitala sensorer

Application examples in main industries

Package industry

Medlemsnyhet

Företag
Caltech

Krossgatan 30
162 50 Vällingby
Sverige
Caltech

Sänd till en kollega

0.063