23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hydroscand investerar i ny kraftfull rörbockningsmaskin

| Medlemsnyhet | Företag Hydroscand AB

Hydroscands rörbockningsverksamhet i Hudiksvall investerar i en ny maskin som möjliggör breddning av tjänste- och produktutbudet. Nu finns kapaciteten att bocka även grövre dimensioner framöver.

Den nya rörbockningsmaskinen blir en uppgradering för verksamheten med kapacitet att bocka även grövre rördimensioner. Rörbockningsmaskinen klarar av att mata in rör som är fyra meter långa. Med möjligheten att utföra bockningar av rör på upp till 63,5 mm i svartstål och upp till 50,8 mm på rostfritt, resulterar det i att Hydroscand nu kan höja servicegraden ytterligare.

”Det känns bra att vi kan möta våra kunders behov och även kommer kunna utföra rörbockning av grövre dimensioner framöver”, säger Tommy Larsson, platschef på Hydroscands rörbockningsproduktion i Hudiksvall. ”Den nya maskinen resulterar i att vi kan öka servicen för våra befintliga kunder och även välkomna nya”, fortsätter Tommy.

Tack vare samarbete med butiken i Motala finns svetsningsmöjligheter att tillgå. Hydroscand kan även erbjuda ytbehandlade artiklar som pulver- och våtlackering.

Medlemsnyhet

Företag
Hydroscand AB

Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Sverige
Hydroscand AB

Sänd till en kollega

0.078