23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand utökar sortimentet med flexibel avgasklammer

Nu utökar Hydroscand sitt sortiment av slangklämmor till att innefatta även avgasklammer i en mängd dimensioner. Avgasklammern har hög kvalitet och är designad att hålla tätt mellan rör och avgasslang i metall utan att deformera slangen.

Det senaste tillskottet till Hydroscands sortiment av slangklämmor är utformad för att fästa metallavgasslang mot röret på ett säkert och smidigt sätt. Klämman kan också användas för att fästa rör mot rör. Avgasklammern är utformad i rostfritt stål vilket gör den motståndskraftig mot de yttre och inre påfrestningar som den utsätts för, i form av värme och slitage från vägdamm och vägsalt.

Klämman är bred och utformad i ett tunt och följsamt stål som sluter om röret och slangen. Det ger ett kraftfullt grepp där klämman anpassar sig efter slangen och rörets form, istället för att deformera slangen.

Avgasklammern är smidig att montera, håller tätt och har hög kvalitet, vilket resulterar i en längre livslängd.

”Det är viktigt att ha rätt klämma till rätt applikation och plats. Det resulterar i en tidsvinst och löser problem för våra kunder som monterar avgassystem eller hanterar system som exempelvis diselgeneratorer”, säger Halit Omeragic, Försäljningsansvarig tekniska produkter på Hydroscand.

Hydroscand erbjuder avgasklammern i ett 20-tal olika dimensioner, för att passa de flesta applikationer. Det utökade sortimentet innebär att maskintillverkare, lastbilsmekaniker och lantbrukare nu hittar avgasslang i metall, rör och avgasklammer på samma ställe.

”Vi vill att det ska vara enkelt, därför vill vi erbjuda kunderna den kompletta lösningen hos oss på Hydroscand”, säger Halit.

Avgasklämman passar utmärkt till Hydroscands avgasslang 1480 och finns nu tillgänglig i Hydroscands butiker och online på hydroscand.se.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Sänd till en kollega

0.047