23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kampanj - Besparing av allt dyrare el - Optimera tryckluft

| Medlemsnyhet | Företag Ingersoll Rand AB

Ingersoll Rand erbjuder en kostnadsfri förstudie för optimering av ert tryckluftsystem - Startpunkten till att förstå hur ni kan minska er energiförbruking för tryckluft och hjälp med förbättring av era hållbarhetsmål.

De flesta har nog märkt att el blir allt dyrare men många är kanske inte medvetna om att tryckluft står normalt för mellan 10 - 30% av industriell energiförbrukning.  Ungefär 90% av denna energi förloras, varav en stor del kan optimeras, samtidigt som total ägandekostnad för tryckluft består till ca 75 % av energikostnad.
Med Ingersoll Rands tryckluftsexpertis och systematiska kartläggningsverktyg, erhåller ni en översikt för optimeringspotential av tryckluft, med tydliga rekommendationer för förbättring.

Kampanj 
Ta del av en kostnadsfri kartläggning för er tryckluft, som guidar er till den optimeringpotential som finns. Med hjälp av Ingersoll Rands systematiska verktyg SystemScoreCard, erhåller ni en kartläggning av tryckluftsystemet, som ej tar hänsyn till enbart tillverkning av tryckluft och kompressorer. Fokusområden för kartläggningen är effektivitet och tillförlitlighet, hur nuvarande status är och  vilka optimeringsmöjligheter som finns. Ni erhåller även en lista med rekommendationer, med tydliga förslag på nästa steg för åtgärd. Mer information finns i bifogad broschyr alternativt är ni varmt välkomna att kontakta oss på kontaktuppgifterna nedan, för att höra mer om möjligheter för just er.

Kontakuppgifter:
E: irsweden@irco.com
T: 040 16 20 60
Ingersoll Rand, Lindberghs gata 9, 195 61, Arlandastad, Stockholm, Sweden


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ingersoll Rand AB

Lindberghs gata 9
195 36 Arlandastad
Sverige
Ingersoll Rand AB

Sänd till en kollega

0.078