23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Påsfilterhus BFSD i rostfritt stål

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Det första filtret på en produktionslinje är ofta det minst rena och har det högsta flödet.

För detta ändamål rekommenderar vi att du använder ett påsfilter, eftersom den höga smutskapaciteten, såväl som det höga standardflödet, gör det till den optimala lösningen för många förfilter, avloppsfilter och även vissa kylvätskeledningar. Påsfilter finns i 4 olika storlekar, från 100 liter/min till ca. 680 liter/min, och kan användas för filtreringar så låga som 1 mikron.

Våra filterhus är tillverkade av rostfritt stål, de flesta med ett kraftigt bultlock. Våra filterhus för påsar har en speciell fast stålklämma för att hålla ner påsen, med hjälp av infästning i filterhuslocket, för att förhindra eventuell bypass förbi filterpåsarna.

Vi har 3 typer av filterpåsar som passar ett BFSD påsfilterhus: Polyester (PE), Polypropylen (PP) och Nylon (NMO). Gemensamt för de 3 typerna är att Ultrafilter alltid har dessa i lager. Du behöver alltså aldrig vänta mer än max några dagar för att få nya filter när du beställer från oss.

Om du är osäker på om detta är rätt lösning för dina behov, tveka inte att kontakta oss via kontaktuppgifterna till höger. Sedan hittar vi en lösning tillsammans.

Om du hellre vill ta en närmare titt på det själv, ta en titt på det bifogade databladet eller se vårt urval av BFSD påsfilterhus här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094