23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Imponerande lyftprestation

| Medlemsnyhet | Företag Movomech AB

Hur långlivad är en lyftutrustning? Med rätt kvalitet, service och underhåll kan lyftmanipulatorer hålla långt utanför normala garantiperioder, även i fordonsindustrins tuffa produktionstempo med höga precisions- och tillgänglighetskrav.

För ett tag sedan fick Movomech fin feedback från en imponerad produktionsansvarig hos en kund inom fordonsindustrin i norra Europa. I produktionslinjen återfinns bland annat Movomechs lyftmanipulator Mechlift Pro, som kontinuerligt levererat toppresultat vid en station för cockpit-montering (montering av instrumentbrädor, red anm.).

Key Account Stefan Hausdorf återberättar kundens feedback:

”De hade sett tillbaka på produktionssiffrorna från installation till nu och totalt underskattat dess prestanda. Cockpit-manipulatorn installerades sommaren 2012. Vi gjorde några mindre modifieringar av rotationsenheterna vid juluppehållet 2012, men i övrigt har inga andra ändringar gjorts.”

Hittills hade manipulatorn nu tillverkat otroliga 2 290 950 fordon.

”Vilken prestation! Den bästa månaden var oktober 2014 då den byggde 31 318 fordon.”

Stefan Hausdorf fortsätter:

”Sedan dess har lyftmanipulatorn slutligen pensionerats nu i år, 2021. Det är jätteroligt när kunderna återkommer till oss just på grund av vår produktkvalitet. Att inte behöva byta ut utrustningarna ofta uppskattas av våra kunder, och när det rör sig om störningskänslig produktion, som inom fordonsindustrin, så värderas långlivade och pålitliga utrustningar särskilt högt.”

 

För mer information om lyftutrustningar inom automotive eller övrig industri, välkommen att kontakta Movomech AB.

Medlemsnyhet

Företag
Movomech AB

Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad
Sverige
Movomech AB

Bilder och video

Lyftutrustningar under tillverkning - Movomech - lyftmanipulatorer och utrustningar för materialhantering

Sänd till en kollega

0.062