23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ta hand om farligt damm och lukt som uppstår vid bearbetning

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Hur ser arbetsmiljön ut? Ser du mycket damm? Känner du konstig lukt? Dammet kan cirkulera runt länge i luften vi andas. Det är mycket viktigt att fånga upp partiklarna som uppstår så nära källan där de uppstår som möjligt.

Luften vi andas är full av partiklar – partiklarnas farlighet beror på storleken, vilka ämnen den består av och om den är nedbrytbar. Våra luftvägar är utrustade med vissa försvarsmekanismer, men tyvärr så räcker dessa inte till när vi utsätts för miljöer med damm, fint damm eller rök och dimma av olika slag. Den yta i lungblåsorna (alveolerna) som kommer i kontakt med inandningsluften är cirka 90 kvadratmeter stor och på den ytan kan väldigt många små olika partiklar fastna och orsaka hälsoproblem. Att andas in partiklar som kroppen inte kan bryta ner och föra bort kan leda olika sjukdomar. 

Video med beskrivning för laserrök 

ULTs utsug med särskilt anspassade filtersystem är enklas att installera och komma i gång med. De stör inte heller den redan befintliga ventilationen. Kontakta oss redan idag för att se vad ni kan ansluta till er maskin eller ställa nära er bearbetningsplats. 

Utsug för lasersystem

Utsug för lödrök

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063