23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dormer Pramet utser ny koncernchef

| Medlemsnyhet | Företag Dormer Pramet AB

Eduardo Martin har utsetts till ny koncernchef för Dormer Pramet globalt. Eduardo kommer att tillträda den 1 februari 2022 och ersätter Stefan Steenstrup, som utsetts till VD för Seco Tools i oktober 2021.

Eduardo har de senaste sex åren varit Senior Vice President - Head of Global Sales på Sandvik Coromant och har en lång karriär inom Sandvik bakom sig.

Han började på Sandvik Coromant 1988 som programmerare av elektroniska slipmaskiner och har arbetat och bott i USA, Sverige, Italien och Spanien. Han har haft flera viktiga ledande roller inom Sandvik Coromant, bland annat som verkställande direktör för Spanien och Portugal samt som chef för den amerikanska marknaden.

Han är spansk medborgare, har en teknisk ingenjörsexamen och en Executive Master i Business & Administration.

Eduardo säger: "Jag är mycket glad över att bli utnämnd till koncernchef för Dormer Pramet. Det är en fantastisk organisation som har en stor mängd erfarenhet och kunskap inom metallbearbetnings-industrin. Vi befinner oss i en oerhört spännande period i vårt företags historia, med starka tillväxtambitioner för de kommande åren. Jag ser fram emot att få börja arbeta med våra team och kunder runt om i världen."

Filippo Mauri kommer fortsätta leda Dormer Pramet-teamet under de kommande månaderna. I februari 2022 återgår han till sin position som vice VD för Mergers & Acquisitions och stödjer företaget i dess fortsatta tillväxtambitioner.

Dormer Pramet är en division inom Sandvik Machining Solutions.

Mer information om Eduardo Martin kommer att ges lite närmare hans startdatum i februari 2022. För ytterligare information om Dormer Pramet,  besök www.dormerpramet.com eller kontakta ditt lokala försäljningskontor.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dormer Pramet AB

Linjegatan 9
302 50 Halmstad
Sverige
Dormer Pramet AB

Sänd till en kollega

0.093