23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sterilt filter PF -PT - nu med filtrering ner till 0,02 my

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Det förbättrade ePTFE-membranet ger exceptionellt höga flödeshastigheter vid lågt differenstryck vilket gör PF-PT-patroner lämpliga för luft / gasfiltrering.

Ett membranfilter är tillverkat av polymerisk plastfilm - typiskt polypropen, dessa filter har mindre filtreringskapacitet, men kan garantera en nästan 100% avskiljning och finns i flera filtreringsgrader; 0,02 -0,1 - 0,2 - 0,45 mikron.

För kritiska tillämpningar vid steril filtrering rekommenderas användning av ett hydrofobt PTFE -membran, särskilt i applikationer som t.ex. Läkemedelsindustrin och bioteknik. PTFE -membran är också lämpliga för sterila ångapplikationer.

Patroner i PF-PT-serien tillverkas med ett hydrofobt ePTFE-membran. Det förbättrade ePTFE -membranet erbjuder ovanligt höga gasflöden vid låga tryckskillnader. Patronerna i PF-PT-serien rekommenderas för steril gasfiltrering och avluftning. De hydrofoba egenskaperna hos ePTFE-membranet gör filterpatronen i PF-PT-serien särskilt lämplig för t.ex. sterilisering av våt gas.

För lösningsmedel och aggressiva kemiska filtreringsapplikationer erbjuder patroner i PF-PT-serien ett brett spektrum av kemisk kompatibilitet med hög termisk stabilitet. Patronerna är lämpliga för de mest krävande mikrofiltreringsapplikationerna och kan användas för att filtrera aggressiva kemiska lösningar, inklusive syror, alkalier, lösningsmedel och etsningsmedel.

Läs mer om våra PF-PT sterila filter här eller titta i det bifogade databladet.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sänd till en kollega

0.078