23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu kommer världens mest intelligenta fisheye-kameror

360° övervakning och AI-förstärkta appar: i-PRO skakar om säkerhetsbranschen genom att introducera världens mest intelligenta fisheye-kameror.

i-PRO EMEA har bestämt sig för att skaka om säkerhetskamerabranschen genom att bygga vidare på Panasonics rykte för kvalitet och arbeta med en start-up-mentalitet, fokuserad på att snabbt svara på kundernas krav genom att tillföra innovativa och konkurrenskraftiga nya produkter till marknaden. Från och med den 1 oktober flyttade det nya globala, oberoende företaget officiellt från Panasonic och har nu sitt huvudkontor i Amsterdam, som en del av det Japan-baserade, globala företagsnätverket i-PRO.

 i-PRO EMEA kommer att fortsätta att bygga vidare på sin 60-åriga historia av att producera säkerhetskameror av hög kvalitet och påskynda introduktionen av innovativa lösningar, såsom artificiell intelligens. I linje med sin nya inriktning kommer företaget att anta varumärket i-PRO från april 2022.

 Förra veckan tog i-PRO ytterligare ett stort steg i AI-fikationen av dagens säkerhetskameramarknad. S-serien utökades då med världens mest intelligenta 360° fisheye-kameror med inbyggd AI-kapacitet.

 Dessa nya kameror är de första i S-serien som kan köra upp till 3 applikationer för djupinlärning, vilket sätter ett nytt riktmärke i standardutbudet för säkerhetskameror. Det förvandlar säkerhetskameran till en intelligent enhet som lämpar sig väl för affärsanvändning. Kamerorna kan köra applikationer från i-PRO:s Analytic Software-paket för Business Intelligence, som kommer förinstallerat, tillsammans med andra viktiga appar som Privacy Guard och 3:e parts applikationer skapade med ett öppet SDK (Software Development Kit).

 Paketet innehåller kostnadsfri AI-baserad analys som kan användas för rörelsedetektering, värmekartläggning, räkning av personer så väl som fordon och igenkänning av trängsel, till exempel när shoppare köar i en butik. Att använda de kraftfulla AI-funktionerna med högkvalitativa 360°-bilder upp till kanten av ramen gör realtidsanalysen otroligt effektiv och mer exakt. Till exempel att hjälpa till att undvika traditionella problem som att misslyckas med att skilja mellan två personer som går nära varandra.

 För att utnyttja den data som genereras på bästa sätt kan användare enkelt hantera och visualisera analyser från flera i-PRO-kameror, i kombination med det kostnadsfria plugin-programmet i-PRO Multi-AI System som hanterar larm som kommer från i-PRO-hårdvaran, i en lättanvänd och intuitiv instrumentpanel, tillsammans med deras videohanteringssystem. Eftersom de är öppna för industristandardprotokoll (som ONVIF och MQTT) möjliggörs också anslutning till instrumentpaneler från tredje part.

 Wanda Nijholt, chef för marknadsföring och kommunikation för i-PRO EMEA, kommenterade: "Med dessa nya kameror utökar vi vår strategi att ge mer och enklare tillgång till fördelarna med AI. Samtidigt har kunderna möjlighet att anpassa den kraftfulla hårdvaran med hjälp av banbrytande djupinlärningsapplikationer och därmed öka analysens noggrannhet. Med den förbättrade kapaciteten som gör det möjligt att köra tre applikationer driver vi den nya standarden inom säkerhet ytterligare framåt och ger flexibiliteten att anpassa vår öppna hårdvara till varje organisations individuella behov – oavsett om det gäller CCTV eller andra affärsinnovationer.”

 De 6 nya fisheye-kamerorna i S-serien kommer att finnas tillgängliga från december 2021.

För mer information besök: https://i-pro.com/eu/en/surveillance

Om i-PRO EMEA
i-PRO EMEA är en ledande tillverkare av säkerhetskameror som kombinerar mer än 60 års branschkunnande för att leverera de högsta produktstandarderna med innovativ öppen teknik som AI, samtidigt som datasäkerhet och GDPR respekteras. Företaget etablerades 2021 som en verksamhetsöverlåtelse från Panasonic i Europa, har sitt huvudkontor i Amsterdam och är en del av det Japan-baserade, globala företagsnätverket i-PRO Co., Ltd. (Panasonic i-PRO Sensing Solutions Co., Ltd. slutet av mars 2022).

Panasonic Toughbook
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

APP

Sänd till en kollega

0.046