23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Damstahl får ny VD

Damstahl har utnämnt Patrik Leijon som Verkställande Direktör för Damstahl AB per 1 januari 2022. Med denna befordran kommer Patrik att ta fullt ansvar för Damstahl Sverige.

Damstahl har utnämnt Patrik Leijon som Verkställande Direktör för Damstahl AB per 1 januari 2022. Med denna befordran kommer Patrik att ta fullt ansvar för Damstahl Sverige. Utöver detta antar Patrik en ny utmaning, nämligen att ta ansvar för vår verksamhet i Baltikum.

Patrik Leijon är 39 år och har varit anställd på Damstahl sedan oktober 2008.

Det har varit ett nöje att följa Patriks utveckling. Under hela sin anställning på Damstahl har han successivt tagit över ett allt större ansvar. Först i tjänsten som försäljningschef, sedan som försäljningsdirektör och senast som COO. Utöver sina kunskaper om rostfritt stål har Patrik helt klart de rätta kvalifikationerna och ledaregenskaperna som behövs för att ta både Sverige och Baltikum till nästa nivå i företagets strategi, säger nuvarande VD, Michael Lund.

Michael Lund avgår därmed från rollen som VD per. 31.12.2021 och kommer att använda sin tid i rollen som Damstahl Group CEO och i styrelsen för Damstahl AB.

Vid frågor, kontakta Michael Lund, mlu@damstahl.com

Damstahl ab
Cylindergatan 2
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5562078534

Kontaktperson

MH

Sänd till en kollega

0.047