23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Monitor ERP System utökar med flera utvecklingsteam i Gävle

| Medlemsnyhet | Företag Monitor ERP System AB

För två år sedan etablerade Monitor ett nytt utvecklingsteam i centrala Gävle, vilket blev en succé. Nu är det dags för nästa steg.

Sedan starten har kontoret expanderat och består nu av tio anställda. Nästa steg är att öka utvecklingstakten, så att vi kan växa på alla marknader och då behöver vi förstärka teamet ytterligare. Niklas Oldéen som är teamchef tycker att det finns en stark vilja att leverera en bra produkt, samtidigt som man har kul på jobbet. 

–  Vi ser tillsammans till att ge oss bästa möjliga chans att klara de mål vi sätter upp, men även om det kan vara intensiva perioder är det inte långt till skratt, säger Niklas Oldéen. 

Gävlekontoret har ansvar för lagermodulen i affärssystemet, men har även hunnit utveckla det norska landspaketet. Under själva utvecklingsarbetet pratar de om arbetsprocessen, för att hitta de bästa lösningarna och för att utveckla varandra. 

–  Genom att på ett öppet sätt diskutera vad vi gör och hur vi arbetar, trimmar vi steg för steg både produkten och vårt arbetssätt till att bli bättre hela tiden. Så det jag landar i är att vi har en positiv känsla i gruppen där vi verkligen försöker göra skäl för namnet team och teamwork. 

Att jobba på Monitor innebär att utveckla en produkt som är marknadsledande inom affärssystem för tillverkande företag. Här finns det ständigt nya saker att lära sig och massor av kompetens inom bolaget. Gävlekontoret har ett nära samarbete med huvudkontoret i Hudiksvall, men har även kollegor som jobbar med utveckling i andra länder som till exempel i Polen och Malaysia.  

– Om man gillar att lära sig nya saker och att utvecklas så tror jag man skulle passa bra in hos oss. Nyfikenhet och engagemang kommer man långt med. Långsiktig och jordnära är andra egenskaper som vi i företaget värdesätter högt, säger Niklas Oldéen.

Läs mer om vilka tjänster vi söker


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Monitor ERP System AB

Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall
Sverige
Monitor ERP System AB

Sänd till en kollega

0.078