23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Spännelement tillgängliga från norelem för rasterbordssystem

| Medlemsnyhet | Företag norelem AB

Konstruktörer som letar efter fästanordningar för rasterbordssystem kan vända sig till norelems omfattande sortiment av klämmor och fästkomponenter.

Vare sig det gäller fräsning och borrning eller sågning och bearbetning, så har norelem, den globala standardkomponentspecialisten, spännlösningar som passar alla tillämpningar och säkerställer att arbetsstycken inte glider samt hålls säkert på plats.

Spännelement är idealiska för CNC-bearbetning, fixtur- och verktygsmaskiner, som vanligtvis används i kombination med rasterbordssystem. norelems utbud av fästredskap och tillbehör inkluderar:

  • Spännjärn
  • Kedjespännare
  • Excenterspännare
  • Mothållare/morhållarfäste
  • Excenterspännelement
  • Neddragande spännare
  • Svängspännare
  • Standardspännback, kilspännare, spännmuttrar, spännskruvar
  • Spännbultar

Marcus Schneck, VD för norelem, säger: "Att säkerställa att arbetsstycken är stabila och halkfria är avgörande för många tekniska processer. Tack vare vår portfölj av spännelement kan konstruktörer enkelt spänna fast allt de arbetar med, även om de har atypiska konturer eller udda former och storlekar.

”Ett exempel på detta är vår kedjespännare. Med en kedjespännare fixeras komponenten som ska säkras med en kedja, och denna kedja kan förlängas eller förkortas efter behov och anpassas till komponenten, oavsett komponentens form.”

norelem kedjespännarset

norelem erbjuder också mer specialiserade versioner av sina excenterspännare. Den unika fördelen för konstruktörer är att dessa komponenter kan klämma fast arbetsstycken säkert utan höga krafter. Genom att helt enkelt vrida på excenterspännaren hålls arbetsstyckena på plats med lätt tryck, vilket förhindrar att arbetsstycket skadas, får märken eller repor.

norelem excenterspännare och spännjärn

Alla norelems spännelement finns i en mängd olika former, storlekar och material. Det kompletta sortimentet, tillsammans med ett omfattande lager av flexibla standarddelar och komponenter, finns i norelems katalog, THE BIG GREEN BOOK, som kan beställas online via norelems webbshop.

För mer om norelem, besök www.norelem.se

 

Om norelem

norelem är världsledande tillverkare och leverantör av flexibla standarddelar och komponenter för maskinteknik. Företaget levererar mer än 60,000 standardprodukter avsedda för standardmaskiner och driftselement samt automationskomponenter.

98 procent av norelems komponenter finns tillgängliga från lager, med teknisk support för alla våra produkter. Denna omfattande lagerhållning gör det möjligt för norelem att tillhandahålla snabba och pålitliga leveranstider.

Om THE BIG GREEN BOOK

THE BIG GREEN BOOK är både norelems idékatalog och referensbok. Det är den gällande guiden till standardkomponenter.

THE BIG GREEN BOOK kombinerar produktinformation, specifikationer och teknisk information i en enda källa. Den är uppbyggd med hjälp av en logisk sekvens av artikelnummer baserat på produktionsstadier och innehåller referenser för bästa praxis, råd och vägledning.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
norelem AB

Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sverige
norelem AB

Sänd till en kollega

0.078