23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Effektiv och flexibel fräsmaskin med låg energiförbrukning

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

DATRON MLCube är en fräsmaskin för storformat som har många fördelar. DATRON MLCube finns även i variant med linjärskalor.

DATRON MLCube är det bästa valet för ekonomisk bearbetning av plattmaterial. Med DATRON MLCube lämpar sig för bearbetning av frontpaneler, chassi, profiler och andra detaljer i plattmaterial.

DATRONs fräsmaskiner är enkla att använda och har mycket korta ställtider i och med möjligheten att använda olika spänntekniker och DATRONs vakuumteknik. I kombination med DATRONs mjukvara next blir maskinen ännu mer användarvänlig i och med att man kan följa hela proceduren på skärmen. Här är användar gränssnittet utformat likt en smartphone med klicka, dra och välj princip. 

DATRON MLCube passar för bearbetning i aluminium, plast, icke-järnmetaller och kompositmaterial. En annan mycket viktig faktor för produktionen är att DATRONs maskiner har mycket låg energiförbrukning, de har ett utmärkt pris/prestandaförhållande vilket ger långsiktig och extremt hög lönsamhet - även vid små kvantiteter.

Vi ser fram emot att träffa oss på Elmia Verktygsmaskiner 10-13 Maj, 2022

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Sänd till en kollega

0.095