23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

EU-taxonomin – Mer än lagkrav! - Webbinarium

| Medlemsnyhet | Företag Ramboll Utbildning

På detta webbinarium vill vi sprida kunskap och inspiration kring de möjligheter som finns kopplat till taxonomin. Vi berättar om taxonomin, lagkraven och belyser speciellt möjligheterna med taxonomin för att stärka och utveckla din affär.

EU-taxonomin är nu igång och företag behöver inleda sitt strategiska arbete med taxonomin. Syftet med EU-taxonomin är att införa gemensamma definitioner av vad som är hållbart och på så sätt underlätta för investerare att göra hållbara investeringar. Fr.o.m. januari i år ska de företag som inkluderas i de nya lagkraven redovisa hur stor andel av deras verksamhet som berörs av taxonomin. Från 2023 ska dessutom detaljerad finansiella data redovisas kring hur väl företagen uppfyller tekniska kriterier kopplade till respektive aktivitet inom taxonomin.

Lagefterlevnad är självklart en grundläggande aspekt, men finns det andra anledningar för att arbeta med taxonomin? Ja, såklart! På detta webbinarium vill vi sprida kunskap och inspiration kring de möjligheter som finns kopplat till taxonomin. Vi berättar om taxonomin, lagkraven och belyser speciellt möjligheterna med taxonomin för att stärka och utveckla din affär.

Anmäl dig här

Medlemsnyhet

Företag
Ramboll Utbildning

Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Sverige
Ramboll Utbildning

Sänd till en kollega

0.063