23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

EMMEGI satsar på utökat service

| Medlemsnyhet | Företag Emmegi Scandinavia AB

I takt med den ökande försäljningen och antalet maskiner som finns på den nordiska marknaden har vi nu beslutat att investera i mer personal till vår serviceavdelning.

Simon Ljunggren (vänstra bild) från Eksjö har tidigare jobbat som serviceplanerare och kundansvarig för Audi på Atteviks och har nu till uppgift att hålla tät kontakt med våra kunder när det gäller att planera service och instrallationer samt kvaliteteten på det utförda arbetet.

Ludvig Pettersson (högra bild) från Västervik är en nyutexaminerad servicetekniker som kommer direkt fårn en drift- och underhållsutbildning. Han kommer att börja sin heltisanställning i Augusti, efter avslutade studier, men är redan nu med någon av våra tekniker när möjlighet ges.

Sedan tidigare har vi ju Michael Wuollet, som har hand om telefonsupport samt våra resande tekniker Per Sjöstedt från Kristianstad, Simon Laurin från Östhammar, Fredrik Nilsson från Västervik, Robert Engvall från Eksjö samt Harri Koivisto från Åbo/Finland. Marcus Nordh har ju hand om reservdelshantering i både Sverige, Norge och Finland samt logistik.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Emmegi Scandinavia AB

Mattläggargatan 3
Box 123
575 21 Eksjö
Sverige
Emmegi Scandinavia AB

Bilder och video

nullnullnull

Sänd till en kollega

0.1