23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

EMMEGI satsar på utökat service

I takt med den ökande försäljningen och antalet maskiner som finns på den nordiska marknaden har vi nu beslutat att investera i mer personal till vår serviceavdelning.

Simon Ljunggren (vänstra bild) från Eksjö har tidigare jobbat som serviceplanerare och kundansvarig för Audi på Atteviks och har nu till uppgift att hålla tät kontakt med våra kunder när det gäller att planera service och instrallationer samt kvaliteteten på det utförda arbetet.

Ludvig Pettersson (högra bild) från Västervik är en nyutexaminerad servicetekniker som kommer direkt fårn en drift- och underhållsutbildning. Han kommer att börja sin heltisanställning i Augusti, efter avslutade studier, men är redan nu med någon av våra tekniker när möjlighet ges.

Sedan tidigare har vi ju Michael Wuollet, som har hand om telefonsupport samt våra resande tekniker Per Sjöstedt från Kristianstad, Simon Laurin från Östhammar, Fredrik Nilsson från Västervik, Robert Engvall från Eksjö samt Harri Koivisto från Åbo/Finland. Marcus Nordh har ju hand om reservdelshantering i både Sverige, Norge och Finland samt logistik.

 

Emmegi Scandinavia AB
Mattläggargatan 3
Box 123
575 21 Eksjö
Eksjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566439955

Kontaktperson

RM
Richard Münch
VD
r.munch@emmegi.com

Sänd till en kollega

0.047