23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nytt E3 VISE ACTION® kompressionslås med skyddslock

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Southco har utökat sitt sortiment av VISE ACTION® kompressionslås med en ny täckt version som låter användaren identifiera om låset är öppet eller stängt.

Southcos E3 VISE ACTION® kompressionslås med bistabilt skydd är designat med ett lock vilket ger visuell indikation om låsets status. Med denna nya variant utökas sortimentet av MAKE SAFETY VISIBLE BY SOUTHCO™-produkter, som ger visuell indikation för att enklare se om låsen är korrekt stängda.

Standard lås med säkerhetsfunktion. 

Southcos standard E3 VISE ACTION® kompressionslås har modifierats med ett speciellt lock som installeras vid monteringstillfället. Locket inkluderar ett bistabilt gångjärn vilket innebär när Låset inte är Låst kan locket inte stängas, vilket indikerar att Låset är olåst. När låset är låst kan locket stängas, vilket ger en tydlig visuell indikation på om låset är öppet eller stängt. Genom att tillåta förare att enkelt upptäcka låsets status, förbättrar E3 VISE ACTION® kompressionslås med säkerhetslock effektiviteten, säkerheten och minskar underhållsfel.

Designad för Krävande miljöer

Det nya säkerhetslocket hjälper till att skydda E3 VISE ACTION® kompressionslås från damm och fukt, vilket gör det till ett lämpligt val för utomhusmiljöer, hög vibration eller korrosiva miljöer. E3 VISE ACTION® är Testad enligt DIN EN 45545 och DIN EN 61373, Southcos E3 VISE ACTION® Compression Lach-serie uppfyller järnvägsindustrins standarder för brandmotstånd och vibrationer.

Höjer säkerheten och eliminerar säkerhetsrisker.

På grund av sin relativt lilla storlek och symmetriska form är det svårt att se om ett kompressionslås med runt huvud är låst på avstånd. E3 VISE ACTION® kompressionslås med bistabilt lock ger tydlig visuell information om en panel är helt låst eller öppen. Denna indikation hjälper till att förhindra säkerhetsrisker för slutanvändare som driver och underhåller järnväg, belysning och industriell utrustning och mycket mer.

Läs mer om våra E3 lås här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078