23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

AP&T får order på fjärde presshärdningslinje till Xincheng

| Medlemsnyhet | Företag AP&T

Kinesiska Xincheng Automotive Industrial CO., Ltd, som producerar karossdelar till ett stort antal inhemska och internationella biltillverkare beställer nu den fjärde presshärdningslinjen från AP&T sedan 2019.

Automotive Industrials produktionsanläggningar i Wuhan och Jingjiang. Den första och andra linjen togs i drift 2021, och den tredje installeras i mars 2022. Men redan nu har Xincheng Automotive Industrial beställt ytterligare en linje till fabriken i Wuhan.

– Bakom investeringsbeslutet ligger en ökad efterfrågan på presshärdade delar från många av våra kunder. Den nya linjen innebär en kraftig förstärkning av vår kapacitet från 2023, säger Huang Yinquan, Vice General Manager på Xincheng Automotive Industrial.

Beställningarna från Xincheng Automotive Industrial befäster AP&T:s ledande position inom presshärdning på den viktiga kinesiska marknaden. Tack vare AP&T:s väletablerade organisation i Kina har samarbetet kunnat genomföras mitt under pågående pandemi.

– AP&T har en betydande marknadsandel och ett gott anseende inom presshärdning i Kina. Deras teknik ger en effektiv och stabil produktion, och de erbjuder en väldig bra service. Det är avgörande faktorer för oss, säger Huang Yinquan.

Läs mer om AP&T:s erbjudande för presshärdning:
https://www.aptgroup.com/solutions/automotive/press-hardening

Medlemsnyhet

Företag
AP&T

Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Sverige
AP&T

Sänd till en kollega

0.062