23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lesjöforsbolaget Alcomex startar verksamhet i Spanien

Nu expanderar Lesjöforskoncernen till en ny europeisk marknad – Spanien. Vårt nederländska bolag Alcomex introducerar det högkvalitativa sortimentet av industrifjädrar och dörrfjädrar till marknaden på den Iberiska halvön.

Det nya spanska bolaget Alcomex Muelles har sin bas i Valencia, den tredje största staden i Spanien. Valencia har ett strategiskt läge som Spaniens främsta last- och containerhamn i Medelhavet.

Stor potential

Det finns en stor potential för både industrifjädrar och garageportfjädrar i Spanien. Alcomex har länge sålt sina produkter till både industri- och privatmarknadssegmentet i Spanien så namnet är redan etablerat. Hela Lesöforskoncernens sortiment kommer så småningom att vara tillgängligt även på den spanska marknaden. Den spanska verksamheten kommer att ledas av Frederic Belet, försäljningschef i Frankrike som även pratar flytande spanska.

Expertkunskap som adderar värde

Conrad Hietink, vd för Alcomex kommentar expansionen till Spanien:

”Vi ser fram emot att leverera våra lösningar till många lokala aktörer i Spanien. Vårt främsta fokus blir marknaden för dörrfjädrar, ett segment där Alcomex är ledande i Europa. När det gäller industrifjädrar har vi mycket intressanta industrier att närma oss där vi genom vår erfarenhet och expertis kan addera mervärde. Vår koncern ser en mycket ljus framtid framför oss på denna nya marknad.”

Både webbplatsen www.alcomexmuelles.es  och den spanska onlineshopen är aktiva och  redo för att tillhandahålla information och ta hand om beställningar.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031