23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vi kommer till Elmia Verktygsmaskiner 10-13 Maj

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Äntligen har mässorna satt i gång igen och vi ser verkligen fram emot att få visa hur enkelt och flexibelt det är att arbeta med en CNC-fräsmaskin från DATRON.

På mässan kommer vi bland annat att visa hur enkelt, flexibelt och effektivt det är att bearbeta alumnium med DATRONs M8Cube . Den här maskinen är utvecklad för hög lönsamhet vid höghastighetsbearbetning av frontpaneler, skyltar, gjutformar, chassi m.m i många olika material som alumnium, mässing, koppar, plast och kompositmaterial.  

DATRON M8Cube har många fördelar för produktionen. En av fördelarna med DATRON M8Cube är att den har en stor bearbetningsyta på en liten uppställningsyta. En annan fördel är att den har låg energiförbrukning och en tredje fördel är att den är mycket gynnsam i anskaffning. Kom och besök oss på Elmia Verktygsmaskiner 10-13 Maj i Jönköping så berättar vi mer om alla fördelarna. Vi finns i monter B01:30. 

Här kan du ladda ner din biljett 

DATRON M8Cube är en fräsmaskin som utför höghastighetsbearbetning med små verktyg, vilket är mycket optimalt för hightech-industrin, elektronikindustrin, flyg- och rymdindustrin, automobilindsustrin, tryckindustrin, form- och modellkonstruktioner. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062