23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ByStar Fiber med 20 kilowatt lasereffekt

| Medlemsnyhet | Företag Bystronic Scandinavia AB

Flaggskeppet bland Bystronics laserskärningsanläggningar finns nu med en effekt på 20 kilowatt och optimerad skärprocess. Den senaste generationen av skärhuvudet är framtagen för att uppnå kontinuerlig kvalitet vid högsta lasereffekt.

Förbättrad skärkvalitet och ökad produktivitet tack vare ny, kraftfullare lasereffekt: För att kunna stödja plåtbearbetare ännu bättre när konkurrensen hårdnar går Bystronic nu över till en ny dimension inom fiberlaserskärning: ByStar Fiber med en lasereffekt på 20 kilowatt. Den moderna fiberlasern erbjuder exakt Bystronic-teknik, en stabil skärprocess även vid högsta lasereffekt, samt ett brett användningsområde. Därmed kan plåtbearbetande företag ta ytterligare ett steg mot ökad produktivitet och effektivitet. Den tekniska utvecklingen från de tidigare versionerna med 3–15 kilowatt till den nya versionen med 20 kilowatt är stor och ger Bystronics kunder möjligheten att optimera produktionen och hålla sig i framkant i den hårda konkurrensen.

Hastigheter för utökat skärspektrum

 Produktiviteten på nya ByStar Fiber ökar med i genomsnitt 40 procent med 20-kilowattslasern, vid bearbetning av plåtar av konstruktionsstål och rostfritt stål med en tjocklek på 4–20 millimeter, jämfört med en effekt på 15 kilowatt. Därmed får plåtbearbetande företag en ökad produktivitet till en lägre kostnad per detalj. Med en effekt på 20 kilowatt skär nya ByStar Fiber stål, aluminium och rostfritt stål exakt och tillförlitligt. Lasereffekten på 20 kilowatt gör det därmed möjligt att maximera flexibiliteten för stora serier och spontana kundjobb. Det spelar ingen roll om du bearbetar aluminium, icke-järnmetaller eller stål: Bystronics effektstarka skärhuvud övertygar med högsta precision i både tunna och tjocka plåtar och profiler. Lasereffekten på 20 kilowatt möjliggör dessutom ett utökat användningsområde i stål och aluminium med en tjocklek på upp till 50 millimeter.

Nyhet: Tillvalet «Parameter Wizard» ser till att du alltid väljer rätt kvalitet för den skurna detaljen – genom att fastställa perfekt parameter på bara några minuter.

Den nya effektnivån finns tillgänglig för ByStar 3015, 4020, 6225 och 8025.

Bystronics nya effektstarka paradprodukt styrs med hjälp av programvaran «ByVision Cutting» via en 21,5-tums pekskärm. Du styr allt lika enkelt som din smarttelefon.

Bystronic-automation optimerar materialflödet

 Ett stort urval av automationslösningar garanterar optimalt maskinutnyttjande och optimal processäkerhet, även under obemannad produktion. För att få ett optimalt materialflöde vid laserskärning i höga hastigheter tillhandahåller Bystronic ett brett utbud av automationslösningar till ByStar Fiber. Utbudet består av lastnings- och avlastningssystem, sorteringslösningar och individuellt konfigurerbara lagersystem. Beroende på produktionslandskapet och det tillgängliga utrymmet skapas på så sätt en automatiserad och fullständigt integrerad laserskärningsprocess.

 Läs mer på: bystarfiber.bystronic.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bystronic Scandinavia AB

Metallvägen 30A
195 72 Rosersberg
Sverige
Bystronic Scandinavia AB

Bilder och video

Högre produktivitet tack vare enastående laserteknik för ett brett användningsområde inom plåtbearbetning.Automation optimerar materialflödet: Rätt automationslösning ökar maskinutnyttjandet och processäkerheten.

Sänd till en kollega

0.078