23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Träffa Elastocons provningsexperter i monter C01:31

| Medlemsnyhet | Företag Elastocon AB

På Elmia Polymer 10–13 maj 2022 presenterar vi Elastocons breda sortiment av utrustning för provning av plast, gummi, metall, textil, byggmaterial, färg med mera.

Elastocon tillverkar och säljer egenutvecklade instrument för provning av gummi- och plastmaterial. Dessutom representerar vi sedan många år flera kända tillverkare av provningsutrustning på den nordiska marknaden.

Är du intresserad av accelererad väderprovning av dina produkter? Elastocon representerar Q-Lab, som är en världsledande tillverkare av utrustning för provning av väderbeständighet, ljushärdighet och korrosion.

Elastocon visar även några exempel på provningsutrustning i montern. Titta närmare på identiPol QA2, som är ett användarvänligt verktyg för att bedöma kvaliteten och identiteten hos formbara termoplaster.

C-Therms termiska konduktivitets­mätare TCi (Thermal Conductivity Analyzer) är ett annat instrument som visas. TCi erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att mäta värmeledningsförmågan hos olika typer av material.

För den som hellre lägger ut sin materialprovning externt är mässan ett bra tillfälle att diskutera detta med Elastocon. Med ett eget välutrustat provningslaboratorium utför Elastocon en mängd olika typer av uppdragsprovning för kunder över hela världen.

15 provningsmetoder för gummi är ackrediterade av Swedac.

Elastocon erbjuder även materialanalys genom TGA, DSC, FTIR och värmeledningsförmåga, samt accelererad väderprovning i mindre skala.

Läs mer på Elastocons webbplats här

Möt Elastocon ABElmia Polymer i monter C01:31.

Se mer om eventet

Medlemsnyhet

Företag
Elastocon AB

Tvinnargatan 25
507 30 Brämhult
Sverige
Elastocon AB

Sänd till en kollega

0.078