23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kimtech premiär visar ny maskin

| Medlemsnyhet | Företag Kimblad Technology AB

Välkommen att besöka oss på Elmia Verktygsmaskiner i monter B07:67! Vi kommer att visa vårt helt nya styrsystem med en rad nya funktioner.

Vårt helt nya styrsystem från Beckhoff är utvecklat tillsammans med ledande aktörer inom vattenskärning.

Några funktioner:

Windows baserat.

Det nya styrsystemet är byggt runt senaste versionen av Windows. Det gör det väldigt enkelt att integrera maskinen med företagets IT-lösningar/IT-arkitektur.

 Remote Access

Om maskinen är uppkopplad mot internet så är det möjligt med fjärrsupport. För operatören är det bara en knappklickning bort och sedan kan vi hjälpa kunden med felsökningen. Maskinen kommer också att kunna uppdateras online.

 Nytt HMI

Det nya gränssnittet är speciellt framtaget för att underlätta för operatörerna och att göra processen så effektiv som möjligt. Det finns inbyggda timer för mätning av effektiv skärtid, sandkonsumtion och skärverktygen. Systemet har grafisk presentation av skärning. Innehåller funktioner såsom Radie kompensering, point and go och multi touch för zoomning etc. Programmen kan enkelt roteras i HMI:et ifall plåten inte hamnar helt rakt.

 App-styrning

För att underlätta obemannad drift av skärmaskinen så kan man se i telefonen hur lång tid det är kvar av ett program. Man kan även få notiser om programmet har stoppat eller är klart.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Kimblad Technology AB

Box 183
177 23 Järfälla
Sverige
Kimblad Technology AB

Sänd till en kollega

0.094