23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Succé för Gühring på Elmia Verktygsmaskiner

| Medlemsnyhet | Företag Gühring Sweden AB

Gühring ställde ut på Elmia Verktygsmaskiner. Det fanns en viss oro inför, skulle besökare verkligen hitta tillbaka? Detta visade sig dock helt obefogat. Slutsatsen efter intensiva dagar? Succé! Över 500 leads och 10 sålda verktygsskåp.

I vanlig ordning ställde Gühring Sweden AB ut på Elmia Verktygsmaskiner. Inför mässan fanns det vissa tvivel och en viss oro utifall besökarna var redo eller om man ändrat sina informationsvägar, hur man träffas och vart man möts efter en lång period av pandemi? Svaret kom redan inom en timme efter mässans öppnande, visst kom besökarna tillbaks.

Både vi som utställare och våra besökare var mer än redo för det fysiska mötet. Äntligen fick vi möjlighet att presentera och berätta om våra produktnyheter, äntligen fick vi chansen att visa vårt breda produktsortiment för intresserade kontakter och detta i det personliga mötet. Möjligheten att få mötas och etablera kontakt med nya så väl som gamla kunder har varit väldigt saknat, en känsla vi även fick från våra besökare.

Vi vill rikta ett stort tack till alla ni som besökte vår monter under mässdagarna!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Gühring Sweden AB

Plastgatan 14
531 55 Lidköping
Sverige
Gühring Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.084