23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Effektivt och tystgående punktutsug för att fånga in lödrök

Det måste finnas ett punktutsug vid arbetsplatsen om man riskerar att andas in farliga partiklar. Lödrök innehåller många olika farliga partiklar som kan leda till ohälsa.

Tänk på att luften ni andas in kan vara farlig, ju mindre partiklarna är desto farligare är de. Partiklar i storlek under 0,4 µm passerar genom lungornas alveoler och ut i blodet. Tänk också på att ämnen som som inte nödvändigtvis är giftiga ändå kan orsaka svåra hälsoproblem. 

Med ULTs utsug så kan man snabbt och enkelt förbättra den ohälsosamma arbetsmiljön genom att placera ett effektivt och tystgående utsug vid arbetsplatsen. Det viktiga är att det kommer så nära källan för de farliga partiklarna som möjligt. Utsugen kan enkelt placeras bredvid eller under ett arbetsbord. 

Serien LRA är särskilt framtagen för arbetsplatser där det finns lödrök . LRA har ett mycket effektivt och särkilt anpassat filtersystem för att filtrera och kapsla in de farliga partiklarna. Utsugen finns som mobila eller stationära enheter och tar inte stor plats. Utsugen är robusta, tystgående med komponenter av hög kvalitet - Made in Germany. 

Det finns utsug för många olika ämnen och partiklar så tveka inte att skicka en förfrågan till oss så hjälper vi er att hitta ett korrekt utsug med rätt filtersystem för just er arbetsplats och ert behov. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047