23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vynova förbättrar den tekniska verksamheten och produktionen

Upptäck detaljerna bakom fallstudien om varför Vynova valde PAS

När Vynova ställdes inför den plötsliga globala COVID-19-pandemin behövde företaget se till att kärnverksamheten, inklusive planerade uppgraderingar av viktiga system som bidrar till säker och tillförlitlig kemisk produktion, fortsatte utan avbrott.   
  
Vynova Belgien har använt Hexagons PAS Automation Integrity™-funktioner för konfigurationshantering av industriella styrsystem som en central del av sitt OT asset management-program under de senaste 13 åren. Automation Integrity är nyckeln till att säkerställa anläggningens produktivitet och säkerhet genom att hjälpa anläggningens automationsingenjörer att identifiera och eliminera konfigurationsfel, undvika incidenter och förhindra oplanerade avstängningar.   
  
Vynova Belgium planerade att uppgradera Automation Integrity för att dra nytta av de senaste lösningsförbättringarna. Under normala omständigheter skulle en Hexagon-ingenjör komma på plats för att utföra uppgraderingen. Men på grund av de plötsliga tillträdesbegränsningar som infördes för att skydda anställdas, kunders och partners hälsa och för att säkerställa driftskontinuitet, ställdes alla personliga möten med kunder och leverantörer in och besök på plats var förbjudna.  
  
Hexagon var fast besluten att leverera uppgraderingen av Automation Integrity enligt överenskommelse och i tid. Hexagon har också under många år tillhandahållit fjärrleveranstjänster till en mängd olika kunder i över 70 länder i Nordamerika, Europa, Mellanöstern, Asien och Stillahavsområdet samt Sydamerika när det inte är möjligt att besöka en anläggning på plats på grund av fysisk placering, reserestriktioner, fysisk säkerhet eller andra skäl.   
  
Efter att ha fått reda på begränsningarna för tillträde till anläggningen kontaktade PAS-ingenjören med ansvar för uppgraderingen omedelbart Vynovas Senior Automation Manager och föreslog att man skulle byta från leverans på plats till leverans på distans så att uppgraderingen kunde fortsätta.   
  
Det mycket erfarna PAS-teamet för professionella tjänster och Vynovas automatiseringsingenjörer på plats samarbetade sedan för att se till att deras plan för fjärruppgradering uppfyllde både Vynovas och platsens IT- och OT-policy och krav på cybersäkerhet.   
  
Planen omfattade följande:   

 • Skriftligt godkännande från Vynova för fjärråtkomst   
 • Nära samarbete med Vynovas IT- och OT-säkerhetsteam för att säkerställa korrekt kontrollerad nätverksåtkomst och autentiseringsuppgifter.   
 • Kundinitierad säker filöverföring.    
 • Samarbete och övervakning i realtid med hjälp av godkända samarbetsverktyg.   
 • Sessionsinspelning av utfört dokumentarbete.  
    
  Uppgraderingen av Automation Integrity slutfördes i tid och inom ramen för ramarna. Automationsingenjörerna på Vynova var nöjda med både fjärruppgraderingsprocessen och de nya Automation Integrity-förbättringarna som förbättrade produktiviteten och ökade deras förmåga att leverera säkra och tillförlitliga produkter till företaget i osäkra tider. Enligt den ansvarige Senior Automation Manager visade Hexagon tydligt sin förmåga att tillhandahålla en förstklassig nivå av tekniska tjänster på distans eller på plats.  
    
Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047