23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dormer Pramet ute med ny järnvägskatalog

| Medlemsnyhet | Företag Dormer Pramet AB

Järnvägen fortsätter att växa som ett av de viktigaste transportsätten över hela världen och Dormer Pramet fokuserar på att tillhandahålla produkter för att stödja järnvägsrelaterad tillverkning och underhåll.

Den globala tillverkaren har blivit en erkänd leverantör av skärverktyg för bearbetning av hjul, axlar, växlar, dynamisk rälsfräsning och vagndelar. För att visa upp Dormer Pramets expertis inom järnvägsindustrin har företaget släppt en ny katalog speciellt för segmentet.

Tillsammans med traditionella bearbetningsmetoder för att svarva nya hjul och underhålla olika delar, erbjuder Dormer Pramet en serie vändskär för dynamisk rälsfräsning, ett underhållsarbete medan du bokstavligen är på rälsen.

Den nya 570-sidiga katalogen, som finns som pdf-fil, innehåller mer än bara produktöversikter. Tillsammans med detaljerad järnvägskunskap och tekniska data kommer kunderna också att hitta bearbetningsinformation.

En viktig del av publikationen är de detaljerade produktsidorna, där kunderna kan granska olika aspekter av de tillgängliga skärverktygen. Dessutom innehåller katalogen teknisk information om skärsorter, slitage, material och rälsprofiler.

Den nya järnvägskatalogen finns för närvarande på engelska, men ytterligare översättningar kan begäras genom att prata med din närmaste Dormer Pramet-försäljningsingenjör. För mer information och för att ladda ner katalogen besök https://dormerpramet.com/se/se/railway

För mer information om Dormer Pramet, besök www.dormerpramet.com eller kontakta din återförsäljare.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dormer Pramet AB

Linjegatan 9
302 50 Halmstad
Sverige
Dormer Pramet AB

Sänd till en kollega

0.11