23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

LK Scandianvia i samarbete med SCANTECH 3D

| Medlemsnyhet | Företag Lk Scandinavia AB

LK Scandinavia som saluför anrika LK, Nikon Metrology och API i skandinavien sedan 1987. SCANTECH 3D är ett av världens mest innovativa skanning tillverkare som nu gör sitt intåg i Skandinavien hos LK Scandinavia i Stockholm.

En av de stora nyheterna är nya SIMSCAN

Den minsta handhållna självpositionernande laserskannern på marknaden som har en noggrannhet från 0,015 + 0,035mm/m och är certifierad med ISO17025. 

SIMSCAN, den enda bärbara 3D-skannern på marknaden som ryms i handen, speciellt designad för 3D-skanning av smala och svåråtkomliga områden. Med metallhölje är den otroligt robust och pålitlig. SIMSCAN har blivit en störande konkurrent på grund av dess kompakta storlek, enkelhet och prestanda. Dess banbrytande design vinner också German Red Dot Award och China Design Silver Award. Den är idealisk för 3D-skanning av både trånga utrymmen och storskaliga delar. Användare kan noggrant fånga varje detalj i objekt och konstruera 3D-modeller på mycket kort tid med hjälp av detta mätinstrument av 3D-mätningsgrad.

​Kombinera gärna med tillbehöret Mscan L15 för fotogrammetri och en hög noggrannhet, i synnerhet på större artiklar.  

Med sina inbyggda HD-kameror och tre skanningslägen kombinerar den högprecisionsskanning med en noggrannhet på upp till 0,020 mm. Den kan exakt fånga 3D-data för objekt med komplexa ytor eller i begränsade områden.

Automatiserad 3D-mätning, Skannern kan då paras ihop med Scantechs automatiserade 3D-mätsystem för att uppnå non-stop automatiserade mätningar. Automatiserad batch-mätning övervinner begränsningen hos traditionella metoder och det förbättrar avsevärt effektiviteten för alla steg av tillverkningen.

För att läsa mer om produkterna, gå gärna in på www.lksab.se

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Lk Scandinavia AB

Månskärsvägen 9
141 75 Kungens Kurva
Sverige
Lk Scandinavia AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078