23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Amada på EuroBLECH 2022

För fyra år sedan lanserade AMADA de mest innovativa framstegen inom laserskärning som industrin sett, vad kommer AMADA att avslöja denna gången ...

Besök oss på EuroBlech från 25 till 28 oktober och bli först med att upptäcka AMADAS vision för framtiden.
I år kommer vi att gå ett steg längre än vi någonsin gjort tidigare, genom att introducera teknologier, lösningar  och processer vilket kommer att föra oss närmare våra kunder samtidigt som vi respekterar miljön.

Vi vet att våra lösningar alltid måste tillföra ett värde för våra kunder, utmaningen vi har på EuroBlech i år är inte bara att introducera teknologier som förbättrar era verksamheter, utan också tillföra kunderna ett värde och hållbarhet.

För att kunna göra detta "Växer vi tillsammans med våra kunder"...

Stödja hållbarhet
Med över 20 års erfarenhet av att tillhandahålla miljövänliga produkter siktar AMADA på att uppnå ett koldioxidneutralt samhälle. Alla AMADA-maskiner är utvecklade för att minska energiförbrukningen och koldioxidutsläppen. I en tid då energikostnaderna är högre än någonsin tidigare är utveckling av energibesparande maskiner avgörande. AMADA ekoprodukter som fiberlasrar kan förbruka 80 % mindre ström än konventionella CO2-modeller. Dessa liksom elektriska stansmaskiner, kantpressar och automation är alla designade för hög produktivitet i kombination med låg energianvändning. Ta reda på hur ni kan dra nytta av våra ekoprodukter och bygga en grönare, mer hållbar framtid tillsammans!

Tillhandhålla lösningar
AMADA Industry 4.0-lösningar har redan haft stor inverkan på våra kunders verksamheter. Ni kan förvänta er att dessa framsteg fortsätter i år och levererar mer innovativa lösningar som hjälper er att optimera produktionen, förenkla input och koppla ihop alla era processer. Upptäck hur AMADAs V-factory IoT-support och Order Manager kan koppla ihop alla era processer samtidigt som ni har full kontroll över er produktion. Tillsammans ska vi effektivisera verksamheten, öka effektiviteten och förbättra er lönsamhet!

Förbättra processer
Våra automationslösningar är alla utformade för att öka produktiviteten, förbättra fabrikens arbetsflöde, förkorta ledtiderna och minska komponentkostnaderna. Vår kombination av den senaste blanknings- och bockningstekniken tillsammans med den senaste automationstekniken gör att vi kan erbjuda de perfekta systemen för 24/7 produktion. Från enpallsladdare, kompletta lagringssystem, automatiserade bockningssystem​​​​​​​ till kompletta CS lager, AMADA har en lösning. På EuroBlech kommer detta sortiment att utökas och skapa ännu fler lösningar för våra kunder. Tillsammans tar vi er produktion till sin högsta nivå hittills!

Amada Scandinavia AB
Borgens Gata 16-18
441 39 ALINGSÅS
Alingsås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564025814

Kontaktperson

PB
Peter Book
Säljare Specialist
peter.book@amadasweden.se

Sänd till en kollega

0.031