23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny längd på det populära Quick-Fit röret

| Medlemsnyhet | Företag Nordfab Europe A/S

Det branschledande tillverkningsföretaget av Quick-Fit rörsystem, Nordfab, meddelar att de har utökat sitt produktsortiment med tillverkning av ett 2-meters lasersvetsat rör i diametern 80-400 mm och tjocklek från 0,6 mm – 2,0 mm.

Världens snabbaste rörsystem, nu ännu snabbare

Nordfabs rörsystem, Quick-Fit, används i en mängd olika industrier och kommersiella miljöer och används flitigt inom processventilation för att suga upp och transportera bort damm, restprodukter eller skadliga partiklar. Dess unika rullade kanter, gör det mycket snabbt och enkelt att hantera vid exempelvis montering då man ansluter röret till ett annat rör med hjälp av ett Quick-Fit spännband. Rörsystem som monteras med spännband sparar upp till 50% i monteringstid, jämfört med andra alternativ.

Det 2-meter långa röret som Nordfab nu har lanserat gör det mer effektivt att planera och montera sitt rörsystem då man använder färre delar och har färre anslutningar av rör. Med andra ord, världens snabbaste rörsystem har nu blivit ännu snabbare!

”Vi har känt av en ökad efterfråga bland våra kunder att utöver våra standardmått på 1m och 1,5m även kunna producera Quick-Fit rör i 2m längd. För att kunna bemöta efterfrågan har vi valt att automatisera vår produktionsprocess. Numera tillverkas alla våra rör i Danmark helt automatiskt för att säkerställa att alla längder är av den goda kvalité som våra kunder förväntar sig av ett Quick-Fit rör ”, berättar Peter Åberg, VD för Nordfab Europa.

Det nya 2-meter röret finns tillgängligt i galvaniserat stål, rostfritt stål, svart stål samt aluminium.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Peter Åberg, VD Nordfab Europa (peter.aberg@nordfab.com) +46 706 01 89 04

Brian Kristensen, Sales Manager Nordfab Europa (brian.kristensen@nordfab.com) +45 27 87 61 96

 

 Om Nordfab

Nordfab är ett branschledande tillverkningsföretag av rörsystem för damm-, dim-, gas-, och rökavskiljning samt industriell ventilation. Företaget grundades 1973 i Danmark och firar nästan 50 år av produkter & tjänster inom ”Clean Air” branschen. Idag har Nordfab tillverkningsanläggningar i Danmark, Storbritannien, USA, Thailand och Australien och arbetar med ett dedikerat försäljnings- och kundsupportnätverk över hela världen. I Assens, Danmark tillverkas Quick-Fit system, Quick-Fit Sealed system, FB system samt Högvakuumssystem i galvaniserat stål, rostfritt stål eller 2 mm & 3 mm svartplåt. Besök www.nordfab.com för mer information.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nordfab Europe A/S

Industrivej 13
9550 Mariager
Danmark
Nordfab Europe A/S

Bilder och video

Nordfab har investerat i en automatiserad produktionNordfab utökar till 2-meter rör

Sänd till en kollega

0.095