23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Höghastighetsbearbetning med låg energiförbrukning

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Med DATRON MLCube är det effektivt och enkelt att bearbeta detaljer i aluminium, mässing och många olika sorters plast.

DATRON MLCube är särskilt utvecklad för att bearbeta stora plattmaterial
Med Datron MLCube är det enkelt att bearbeta detaljer av stora plattmaterial i aluminium, mässing och många olika sorters plaster. DATRONs CNC maskiner har alla en stor arbetsyta på en liten uppställningsyta, vilket är en stor fördel när det inte finns obegränsat med plats i lokalen. DATRONs bearbetningsteknik bidrar inte heller till en smutsig arbetsmiljö med en blandning av kladdiga skäroljor och spånor. DATRONs CNC maskiner använder ett minimalmängdskylsystem där kylvätskan dunstar bort under bearbetningen och detaljen är ren och färdig för montage eller levererans när den lämnar maskinen. 

DATRON MLCube har en mycket stor arbetsyta på en liten uppställningsyta
Med en effektiv bearbetningsyta på cirka 1520 x 1150 x 245 mm lämpar sig DATRON MLCube utmärkt för att t.ex bearbeta många små detaljer av stora plattor eller stora chassi. Datron MLCube bearbetar även komplexa och filigrana maskinkomponenter.

Med Datron MLCube uppnås ett mycket gynnsamt pris/effektförhållande.

Datron MLCube har ett flexibelt nollpunktssystem
Ett flexibelt nollpunktssystem gör att man snabbt och enkelt kan ändra och byta till den utrustning, anordning eller fixtur som skall användas. Datron MLCube visar sina tekniska prestandafunktioner och sin flexibilitet vid bearbetningsprocesser för både horisontell och vertikal bearbetning av stora komponenter.

Datron MLCube är en produktiv universalmaskin
Datron MLCube uppnår precision, konturnoggrannhet och dynamik, vilket gör den här maskinen till en produktiv universalmaskin för kvalitativ och högvärdig höghastighetsfräsning med små verktyg.

Datron MLCube har elektronisk på- och avstängningsbar vakuumspännteknik
Den elektroniska på- och avstängningsbara vakuumspänntekniken möjliggör snabb och enkel dockning av detaljer och komponenter även om de har olika storlek

Effektivt utsug- och filtersystem
Vi har även utsug- och filtersystem som enkelt kan anslutas till CNC maskinen för att suga in och filtrera bort farliga ångor från kylvätskor och skadliga dammpartiklar som uppstår vid bearbetningen.  

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Sänd till en kollega

0.094