23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Staccato Technologies lanserar 3-ports ventiler

Det svenska ventilföretaget Staccato Technologies är mest kända för sina snabba ventiler och lösningar för att positionera tryckluftscylindrar. De lanserar nu även 3-ports ventiler baserade på deras patenterade konstruktionsprinciper.

Fleming Pedersen Dambo, VD på staccato Technologies säger att de haft 3-ports ventiler en längre tid för specifika kunder, och att de nu är redo att lansera standardiserade 3-ports ventiler.

Fleming berättar; Vi har många förfrågningar på 3-ports ventiler för exempelvis snabba cylinder-rörelser eller kontroll av processventiler etc. I flera kundprojekt har vi utvärderat tidiga generationer på 3-ports  ventiler, både stand-alone, och i speciella ventilramper. Nu lanserar vi en optimerad serie för gaser och vätskor som passar samma modulära ventilramper som våra 2-ports ventiler i VA27 ochVW27 serierna. 

Staccato utvecklar och tillverkar sina ventiler i egen regi i Sverige.  Deras patent ger stora fördelar i flöde, livslängd och snabbhet jämfört med traditionell ventilteknik.

2-ports ventiler används bland annat i spray och blåsapplikationer, samt i mer avancerade system med flera ventiler. 3-ports ventiler använder man när man behöver evakuera trycket vid omställning, exempelvis vid kontroll av luftstyrda processventiler eller fyllning och tömning av cylinderkammare.

Staccato Technologies AB
Cementvägen 14
136 50 Jordbro
Haninge kommun
Sverige

Kontaktperson

Fleming Pedersen Dambo
VD, Staccato Technologies
+46 736425667 fleming.dambo@staccatotech.se

Sänd till en kollega

0.046