23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Stål av högsta kvalitet trots energikrisen

| Medlemsnyhet | Företag Hosta Industries A/S

Kvalitet och integritet är och kommer att vara nyckelorden för allt vi gör! Hösten har kommit och julen närmar sig sakta.

Mottagarna av vårt nyhetsbrev kommer därför att kontaktas inom de närmaste månaderna om de vill få en julstatus från oss. Om det sker hos oss, dig eller online via Teams är helt upp till dig – och jag undrar om det finns en julklapp gömd under granen till dig även i år. Vill du också ha detta är det bara att kontakta oss.

 

Stål av högsta kvalitet trots energikrisen

Som de flesta andra drabbas även vi av energikrisen. El- och gaspriserna skjuter i höjden – elpriset har femdubblats, och naturgas är nio gånger så högt jämfört med 2019. Det gör att vi som företag utmanas, då vi är bäst på en stabil hyra.

 

Men trots utmanande energipriser kommer detta givetvis inte att påverka vårt fokus på att producera stål av absolut bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Det har vi trots allt gjort i nästan 50 år och det kommer vi att fortsätta med.

 

Även om vi befinner oss i osäkra tider fortsätter vi att prioritera att utbilda framtidens arbetskraft. I skrivande stund har vi fem lärlingar eftersom vi anser att det är viktigt att vi tar ansvar för att bidra med kvalificerad arbetskraft till vår bransch.

Ökat fokus på den nordiska marknaden

På senare tid har vi tittat på Finland och Sverige som möjliga marknader för vårt stål. I samband med detta deltog vi på en stor underleverantörsmässa i Finland, där vi hade en monter med fem andra danska företag. En mässa som bidragit med goda erfarenheter och relationer som vi hoppas kan hjälpa oss mot ökad aktivitet på den nordiska marknaden.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hosta Industries A/S

Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Danmark
Hosta Industries A/S

Sänd till en kollega

0.174