23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Läs om hur FLEXXAIRE Inc minskade sina underhållskostnader

| Medlemsnyhet | Företag 3nine Industries AB

Under de senaste 5 åren har FLEXXAIRE valt att ersätta sina tidigare filterlösningar med oljedimavskiljare från 3nine. I och med det fick de inte bara ren luft, utan de kunde även minska sina underhållskostnader.

FLEXXAIRE, som äger FLEXXAIRE Fan System och FlexxCool Automated Coolant Management System, är världsledande när det kommer till smarta luftflödessystem, särskilt utformade för tunga maskiner. Med hjälp av ett vändbart fläktsystem tillhandahåller FLEXXAIRE sin patenterade teknik till industriledare inom skogsbruk, jordbruk, byggnation, fordon, kraftproduktion, gruvdrift och deponering.

Genom innovation och ett marknadsbehov har FLEXXAIRE utvecklat sitt FlexxCool Automate Coolant Management System. Detta kylmedelshanteringssystem erbjuder ett bättre sätt att hantera kylmedel genom att automatisera kylmedelsprocessen. Det sparar arbetstimmar, ökar produktiviteten och förbättrar kvaliteten.

"Sedan 2018 har vi bytt ut alla våra tidigare oljedimmavskiljare på grund av den höga kostnaden för filterbyten och bristande prestanda.  En stor fördel med 3nine oljedimavskiljare är filtermätaren som visar när HEPA-filtret ska bytas ut. 3nine är vårt förstahandsval när det kommer till oljedimavskiljare. Jag rekommenderar regelbundet 3nine’s produkter till mina kunder."
– Chris Nieuwendyk, Produktionschef

FLEXXAIRE grundades ursprungligen av Clarence Isert år 1983 i Alberta, Kanada. Det hela började med upptäckten att en fläkt med variabel stigning skulle lösa de problem som hans kylare hade med det extrema vädret. Efter flera prototyper bildade Clarence och en grupp lokala investerare FLEXXAIRE 1989. Sedan dess har FLEXXAIRE utökat sitt produktsortiment till att omfatta flera branscher och fortsätter att leva upp till sin vision:

På FLEXXAIRE drivs vi av vårt mål att tillhandahålla en produkt som verkligen bidrar till våra kunders framgång. Vi strävar ständigt efter att uppnå detta mål genom att vara en innovativ tillverkare av vändbara fläktar och använda den senaste tekniken i vår designprocess, i vår tillverkning och i själva produkten.

 FLEXXAIRE INC
10430 180 Street NW
Edmonton, AB T5S 1C3 Canada
(866) 489-3267

Medlemsnyhet

Företag
3nine Industries AB

Box 1163
131 27 Nacka Strand
Sverige
3nine Industries AB

Bilder och video

3nine Industries Oljedimavskiljare CNC maskin

Sänd till en kollega

0.078