23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Återskap en hållbar, autonom framtid

| Medlemsnyhet | Företag Hexagon Metrology Nordic AB

Smart digital verklighet är det nya kraftpaketet

Digital verklighet är mer än bara ett modeord eller en trend - det är ett grundläggande skifte i hur vi interagerar med tekniken och världen omkring oss.    
  
Nästa generations uppslukande upplevelser kommer att drivas av avancerad artificiell intelligens och algoritmer för maskininlärning som körs ovanpå massiva datamängder som genereras av miljarder anslutna enheter.    
  
Detta kommer att göra det möjligt för oss att bättre förstå vår värld och oss själva på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt.    
Vi har redan börjat se några av dessa innovationer i arbete inom hälso- och sjukvård, jordbruk och transport - men många andra branscher kan också dra nytta av denna teknik.     

Hållbarhet: Varje bit räknas    

Världen står inför stora utmaningar när det gäller hållbarhet. Om vi vill säkerställa en självständig och hållbar framtid måste vi ta itu med den globala uppvärmningen, föroreningarna och resursutarmningen. Fler människor än någonsin tidigare arbetar dock med dessa frågor. Och med fler människor som arbetar med dem kommer vi att kunna göra större framsteg på kortare tid.    
Nyckeln till att lösa världens problem ligger i data. Det räcker inte att vi vet vad som går fel - vi måste också förstå varför det händer för att kunna åtgärda det.    
Smarta lösningar för digital verklighet ger konsumenterna möjlighet att använda data så att de kan fatta bättre beslut om hur de lever sina liv och interagerar med andra runt omkring dem. Detta kommer att hjälpa oss att röra oss mot en hållbar framtid så snabbt som möjligt.    
  
Affärsverksamheten för att rädda planeten    
  
Världen står vid ett vägskäl. Vi kan välja att fortsätta med status quo eller bygga en framtid där vi arbetar tillsammans för att rädda vår planet. Valet är vårt.    
Gröna affärer växer snabbt fram som en bransch som kan skapa arbetstillfällen, driva innovation och tillväxt och föra oss mot en mer hållbar framtid. Möjligheten för företag som är villiga att anpassa sina strategier för att ta itu med miljöutmaningar har aldrig varit större.    
Smart teknik gör det lättare för företag att genomföra koldioxidsnåla lösningar - men den ger också möjligheter för företag att minska sitt koldioxidavtryck genom att använda mindre energi och resurser från början.    
För att möta dessa utmaningar direkt behöver vi alla som är involverade i att hjälpa till att skapa en grön ekonomi - från multinationella företag till nystartade företag som söker innovativa lösningar.    
  
Att återuppfinna hållbarhet med lösningar för digital verklighet    

Vi lever i en ny era av digital verklighet där gränserna mellan den fysiska och virtuella världen suddas ut. Tekniken dominerar våra liv, från smartphones till smartklockor och smarta hem.    
Effekterna av denna förändring är djupgående. Den har förändrat hur vi arbetar och lever, hur vi kommunicerar med varandra och till och med hur vi uppfattar oss själva. Och det är inte över än. Accelerationen av den här revolutionen sker snabbare än vad någon hade förväntat sig.    
  
Lösningar för digital verklighet kan göra skillnad i hur människor lever sina liv genom att göra det möjligt för dem att bättre koppla ihop sig med sin omgivning och varandra samtidigt som de blir mer produktiva på jobbet eller på fritiden. De erbjuder också stora möjligheter för företag att förbättra sina resultat genom större effektivitet och produktivitet och skapa nya marknadsmöjligheter genom innovation som möjliggörs av dataanalysfunktioner.    
  
Att skapa hållbart värde med Hexagons lösningar  
 

Världen förändras, och chefer står i spetsen för denna förändring. Dagens beslutsfattare måste därför ständigt tänka på morgondagen. Ny teknik sprids dagligen och företag måste anpassa sig snabbt för att förbli relevanta. Detta kräver att man innoverar internt som grupp med ett tankesätt som drivs av ständiga förbättringar, hållbar innovation och autonom förändring.    
  
Hexagons lösningar för digital verklighet möjliggör en autonom och hållbar framtid genom att sätta data i arbete genom intelligent automatisering och människocentrerade designprinciper som driver innovation inom alla branscher. På så sätt förbättrar kunderna sin design och tillverkar, driver och servar sina produkter inom olika sektorer, inklusive olja och gas, kemikalier och energi. Dessutom kommer det att göra det möjligt för företag att innovera och blomstra i en alltmer digital och datadriven värld.  
  
Om du vill veta mer kan du besöka följande länk


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hexagon Metrology Nordic AB

Svista 7
635 02 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Metrology Nordic AB

Sänd till en kollega

0.098