23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hexagons förvärv av iConstruct

Utökar sin kapacitet inom Smart Digital Reality[TM] inom byggsektorn

Hexagon AB har meddelat att man förvärvat iConstruct Pty Ltd, en leverantör av prisbelönta programvaror för byggnadsinformationsmodellering (BIM) som används inom kommersiellt, infrastrukturellt och industriellt byggande.  
  
Dess flaggskeppslösning, iConstruct Pro, är ett beprövat verktyg för automatiserad byggnation med hundratals globala kunder som har förlitat sig på dess fördelar i flera år. Den möjliggör integration, tillgänglighet och kontroll av den stora mängd design- och byggnadsinformation som finns i olika BIM-modeller och kombinerar all data till en enda 3D-modell. Olika intressenter kan filtrera och skräddarsy modellen så att den passar deras specifika behov, vilket ger ett helt integrerat och effektivt tillvägagångssätt för planering och genomförande av byggandet.  
  
"Hexagon har länge fokuserat på att skapa smarta digitala verkligheter som använder data på nya sätt. Genom att sudda ut gränserna mellan den digitala och fysiska världen kan vi erbjuda kunderna en fullständig synlinje till ständigt föränderliga situationer", säger Hexagons vd och koncernchef Ola Rollén. "IConstruct tillför inte bara en lösning som är lätt att implementera för att kombinera olika konstruktionsmodeller till en enda källa, utan möjliggör också läsning, skrivning och utbyte av information hela vägen genom drift och underhåll, vilket överför värdet av den enda 3D-modellen från konstruktion och byggande till anläggningshantering."  
  
"Tillägget av iConstructs erbjudanden och expertis öppnar omedelbara möjligheter för våra divisioner Asset Lifecycle Intelligence och Geosystems. Med iConstruct kan båda leverera större datahantering, projektplanering och kommunikationseffektivitet till fler kunder, segment och discipliner som är involverade i byggprocessen", fortsätter Rollén. "Dessutom kommer iConstructs kundbas att dra nytta av rikare innehåll och förbättrade arbetsprocesser när Hexagons branschledande lösningar för automatiserad byggnation kombineras med iConstructs verktyg."  
  
iConstruct grundades 2009 med huvudkontor i Perth, Australien, och kommer att fungera som en del av Hexagons division Asset Lifecycle Intelligence. Förvärvet har ingen betydande inverkan på Hexagons resultat. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047