23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Axiallänkar från norelem

Oavsett om man behöver rörelse längs axeln eller låsning, är norelems utbud av axiallänkar lämpliga för tillämpningar där absorberande dragkrafter är nödvändiga.

Axiallänkar används vanligtvis i allmänna konstruktioner såsom gasfjäderaggregat, såväl som i maskin- och fixturskonstruktion. Komponenterna är lämpliga för jobb när rörelse längs axeln krävs.

norelems serie med axiallänkar erbjuder en total vridvinkel på upp till 28°, och kulans rörelse kan styras eller helt låsas i läge med hjälp av spännmuttern.

Det effektiva låsmaskinhuvudet på norelems axiallänkar innebär att stora klämkrafter mellan kulan och hylsan kan uppnås. Spännkraften kan justeras genom att helt enkelt ändra spänningsmomentets på åtdragningsmuttern.

Marcus Schneck, VD för norelem, säger: "På norelem sätter vi alltid kunden först. Därför hittar du ett omfattande sortiment av högkvalitativa axiallänkar i olika storlekar och anslutningar, lämpliga för alla tillämpningar.

"Våra axiallänkar finns i dubbelsidiga honspår, dubbelsidiga hanspår och spår som är hanar på ena sidan och honor på andra sidan. Alla våra axiallänkar är tillverkade av tungt galvaniserat stål för tillförlitlighet och prestanda. "

Det fullständiga utbudet av axellänkar finns i THE BIG GREEN BOOK, norelems kostnadsfria katalog över standardkomponenter. THE BIG GREEN BOOK kan kostnadsfritt beställas på norelem.se.

Besök vår online-shop på norelem.se.

Om norelem
norelem är världsledande tillverkare och leverantör av flexibla standarddelar och komponenter för maskinteknik. Företaget levererar mer än 70,000 standardprodukter avsedda för standardmaskiner och driftselement samt automationskomponenter.

98 procent av norelems komponenter finns tillgängliga från lager, med teknisk support för alla våra produkter. Denna omfattande lagerhållning gör det möjligt för norelem att tillhandahålla snabba och pålitliga leveranstider.

Om THE BIG GREEN BOOK
THE BIG GREEN BOOK är både norelems idékatalog och referensbok. Det är den gällande guiden till standardkomponenter.

THE BIG GREEN BOOK kombinerar produktinformation, specifikationer och teknisk information i en enda källa. Den är uppbyggd med hjälp av en logisk sekvens av artikelnummer baserat på produktionsstadier och innehåller referenser för bästa praxis, råd och vägledning.

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590714795

Sänd till en kollega

0.032