23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyhet! IP65 klassad lineäraktuator med integrerad controller

Nanotec släpper en ny lineäraktuator med integrerad controller - PSA56 som kombinerar Nanotecs externa hybridlinjära ställdon LSA56 och de smarta controllerna i deras PD4-E-serie.

PSA56 är särskilt designad för utmanande applikationer som kräver exakt position, hastighet och vridmomentskontroll. Att integrera controllern resulterar inte bara i en extremt kompakt drivenhet utan minskar också installationskostnader och kabelbehov.

Den nya lineäraktuatorn PSA56 är mycket konfigurerbar och erbjuder rörelsekontroll, I/O och kommunikationsalternativ. Den integrerade magnetiska enkelvarvs absolutkendodern har en upplösning på 1024 cpr och stöder fältorienterad styrning via CANopen.

PSA56 har en robust design och ledskruven framtill har en 3/8'' ACME-gänga och kan kombineras med Nanotecs externa gängade muttrar som standard eller mot glapp. Skyddsbeläggningen på ledskruven är gjord av kolmaterial och förbättrar friktionsegenskaperna och därmed även muttrarnas livslängd avsevärt. Andra skruvar, fältbussar eller motorlängder kan beställas enligt förfrågan.

Tack vare sin IP65-klassning är de linjära ställdonen skyddade mot inträngning av damm och kan motstå lågtrycksvattenstrålar.

Lineäraktuator PSA56 passar för:
- Laboratory automation - Förflytta ett mikrometerhuvud i x-y
- Material handling - Toning av flödeshastiget
- Medical equipment - Automatisk dispensing av vätskor
- Packaging - Klyvskärare i förpackningsmaskiner

 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046