23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Förstudien ger svar på många frågor

| Medlemsnyhet | Företag Bäckman Blästermaskiner AB

Kommer effektiviseringen att leva upp till våra förväntningar? Vilken metod ger oss flest fördelar? Hur ser kostnadsbilden ut, initialt och löpande? Kan vi passa in blästringsprocessen i vår befintliga miljö avseende flöden och fysiskt utrymme?

Det kan finnas många frågetecken inför beslutet att investera eller genomföra förändringar av blästerutrustning. Därför föreslår vi på Bäckman Blästermaskiner oftast en förstudie innan investeringsbeslutet.

 Förstudien ger er ett objektivt underlag när ni ska bedöma genomförbarheten och välja metod, allt utifrån er unika produktionsmiljö. När det gäller att se över den befintliga miljön kan förstudien innefatta allt ifrån ”quick wins” till ombyggnationer. Ett objektivt förhållningssätt utifrån era förutsättningar är en hederssak för oss, varför vi aldrig drar oss för att rekommendera andra leverantörer i de fall det skulle passa er bäst. Förstudien resulterar i ett komplett investeringsunderlag, dvs. både ett tekniskt koncept och ett ekonomiskt underlag.

Kontakta Robert Olsson, VD Bäckman Blästermaskiner och SBM, för mera information om hur vi arbetar med våra förstudier och andra tjänster.

Läs mera om våra tjänster.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bäckman Blästermaskiner AB

Industrivägen 19
Box 40
682 21 FILIPSTAD
Sverige
Bäckman Blästermaskiner AB

Sänd till en kollega

0.078