23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

God Jul & Gott Nytt År!

2022 blev ännu ett minst sagt händelserikt år med stora utmaningar på många områden.

Stigande priser på material och energi, långa leveranstider samt en generellt hög inflation har påverkat vår affär. Men glädjande nog har orderingången, trots alla utmaningar, utvecklats väl och tangerar förra årets rekordnivå.

Bakom de positiva sifforna ligger bland annat en kraftigt ökad efterfrågan på produktionslinjer för tillverkning av värmeväxlarplattor och en stark försäljning av produktionslösningar för presshärdning. Vår satsning på fiberformning börjar också visa resultat. Här pågår flera intressanta kundsamarbeten som fokuserar på att ersätta plastprodukter med hållbara, biologiskt baserade alternativ. På tjänstesidan har vi fortsatt att utveckla vårt erbjudande av servicekontrakt som säkerställer hög teknisk tillgänglighet och prestanda under hela livslängden. Med samma syfte har allt fler kunder valt att låta oss uppgradera och optimera sina äldre AP&T-maskiner till dagens standard. Med andra ord fortsätter vi göra vårt bästa för att leva upp till vårt åtagande som One Responsible Partner®.

2022 blev också året då vi kunde börja resa friare igen, vilket naturligtvis underlättar allt från service av befintliga maskiner till möten med både nya och befintliga kunder. Samtidigt visar erfarenheterna från pandemin att mycket också går att åstadkomma lokalt eller på distans. Till exempel har våra medarbetare i Kina gjort ett fantastiskt arbete för att bistå våra kunder där under den fortsatta nedstängningen.

Även om konjunkturen nu ser ut att mattas av går vi in i 2023 med god tillförsikt och en förhoppning om många givande och framgångsrika kundsamarbeten.

Ett stort tack för i år!

https://aptgroup.com/

 

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Sänd till en kollega

0.033